Op werkdagen voor 14.00 uur besteld,
dezelfde dag verstuurd!
Levering in NL en BE
Scherpe prijs
Gratis kenteken op naam
Op werkdagen voor 14.00 uur besteld,
dezelfde dag verstuurd!
Levering in NL en BE
Scherpe prijs
Gratis kenteken op naam

Audi kinderauto

Aanbieding!
Aanbieding!

Audi kinderauto kopen?

Deze knalroze kinderauto van Audi is niet alleen super hip, maar ook echt fijn om in te rijden door de comfortabele EVA-rubberbanden en het heerlijke kuipstoel van kunstleer. Deze Audi kinderauto’s zijn gemaakt voor kinderen in de leeftijd van 1 tot 6 jaar oud. Deel jouw rijplezier voor eindeloos speelplezier met je kinderen met deze roze Audi kinderauto op elektrische accu!

Elektrische Audi kinderauto met afstandsbediening

Wil je je kinderen af en toe een beetje helpen bij het besturen van de Audi kinderauto?  Dat kan, want deze elektrische kinderauto op accu leveren we met een bijbehorende afstandsbediening. Zo kan jouw kind er zelf in rijden tot ze moe worden en dan neem jij de besturing eenvoudig van ze over. Zoals zij gas geven met het gaspedaal en remmen met de rem, kun jij dit ook doen met de afstandsbediening van de Audi roze kinderauto. En uiteraard kun je ook links- en rechtsaf sturen met de afstandsbediening.

Audi highlights:

  • Veilig soft-start systeem
  • Muziek afspelen via ingebouwde muziekspeler of met USB of SD kaart
  • Kunstleer stoeltje
  • Koplampen en verlichting achter
  • 12 Volt accu voor power
  • Gordel voor vastzetten

Veiligheidsvoorziening in de Audi kinderauto

De elektrische kinderauto accu Audi Q8 trekt rustig op naar de gekozen snelheid door het zogenaamde soft-start systeem. Deze functie maakt spelen in de Audi accu kinderauto ontspannen en veilig. Ook jongere kinderen kunnen door dit systeem leren omgaan met de elektrische Audi kinderauto. Ze zullen nooit direct weg te scheuren. En deze kinderauto van Audi beschikt ook over een veiligheidsgordel voor kinderauto’s, net zoals een echte Audi. Kom langs in de showroom om een proefrit te maken in deze roze Audi elektrische kinderauto op ons zelfontworpen testcircuit. Of probeer een van onze andere elektrische kinderauto’s uit.

roze audi kinderauto

Op werkdagen voor 14.00 uur besteld,
dezelfde dag verstuurd!

Levering in NL en BE

Scherpe prijs

Hoogste kwaliteit

Kars Showroom

Wil je de elektrische auto’s voor kinderen in het echt zien? Maak dan vrijblijvend een afspraak om onze showroom in Varsseveld te bezoeken. De kleine kan dan ook gelijk even een testrit maken in één van de wagens van ons mini wagenpark.

Adres Kars BV:
Guldenweg 13
7051 HT Varsseveld

Neem contact met ons op    Bel direct