Op werkdagen voor 14.00 uur besteld,
dezelfde dag verstuurd!
Levering in NL en BE
Scherpe prijs
Gratis kenteken op naam
Op werkdagen voor 14.00 uur besteld,
dezelfde dag verstuurd!
Levering in NL en BE
Scherpe prijs
Gratis kenteken op naam

Elektrische kinderauto’s

Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!

Elektrische kinderauto kopen?

Met een elektrische kinderauto van karstoys.nl kan ook jouw kind in de auto van zijn of haar dromen rondrijden! Bij karstoys.nl vind je een collectie met de mooiste en stoerste kinderauto’s voor jongens en meisjes. Of het nu een stoere Mercedes, Range Rover of Lamborghini, je vindt het hier in onze webshop.

Voor de meisjes kun je kiezen voor een stoere roze Range Rover maar ze kunnen natuurlijk ook in een stoere groene Lamborghini rijden. Welke kinderauto je ook kiest, je bent altijd verzekerd van een goede prijs tegen uitstekende voorwaarden. Bestel je elektrische kinderauto voor 14:00 uur en deze wordt dezelfde dag naar je toegestuurd.

Populairste modellen kinderauto’s

In onze webshop vind je de populairste modellen elektrische kinderauto’s. Van elektrische Mercedes kinderauto’s tot een kleine elektrische Range Rover voor kinderen. De auto’s zijn replica’s van de echte auto’s zodat het voor je kind net lijkt of er in een echte auto gereden wordt. Al onze kinderauto’s zijn voorzien van diverse luxe opties zoals een leren zitje, rubberen banden, standaard muziek, de mogelijkheid om een SD kaart of USB stick aan te sluiten om de favoriete muziek van jouw kind af te spelen en 4 wiel aandrijving.

Snelheid kinderauto’s

De elektrische kinderauto’s hebben een 12V elektrische motor en kunnen eenvoudig opgeladen worden. De motor is sterk genoeg om samen met een vriendje een rondje te rijden. De maximum snelheid ligt rond de 6 km per uur. Kinderen kunnen de auto’s zelf besturen maar als dit nog te moeilijk is, kunnen ouders de afstandbediening gebruiken om de kinderauto te besturen.

Elektrische kinderauto met afstandsbediening

Standaard leveren we de elektrische kinderauto’s met afstandsbediening. Verder is iedere kinderauto voorzien van een krachtige oplaadbare accu van 12V, met bij behorende lader. Deze sterke accu gaat extra lang mee, waardoor jij en je kinderen van uren speelplezier kunnen genieten. Je kunt de auto eenvoudig zelf monteren thuis met behulp van de bijgevoegde handleiding. Mocht je er toch niet uitkomen en hulp nodig hebben bij het monteren of besturen van jouw elektrische kinderauto dan kun je altijd even contact opnemen met onze klantenservice.

Veiligheid elektrische kinderauto’s

Natuurlijk wil je dat je kind veilig kan spelen en daar is bij een elektrische kinderauto aan gedacht! Zo zijn de auto’s uitgerust met slowstart wat betekent dat de auto langzaam naar de ingestelde snelheid optrekt. De snelheid van de kinderauto is in te stellen op 3 verschillende snelheden; 2, 4 of 6 kilometer per uur. Zo kan ieder kind veilig in de auto rijden.

Gordels in elektrische kinderauto’

Daarnaast beschikt iedere elektrische kinderauto over veiligheidsgordels. Daarmee kun je je kind niet alleen op een veilige manier vastzetten, maar leren ze ook direct dat je een gordel moet dragen als je in een auto zit. We raden het aan om altijd in de buurt te zijn wanneer je kinderen in de kinderauto spelen. Mocht het nodig zijn dan kun je de besturing van de elektrische kinderauto overrulen met behulp van de afstandsbediening.

Duurzaam omgaan met elektrische kinderauto 12V accu

De accu van een elektrische kinderauto 12V gaat lang mee, zeker als je er zuinig mee omgaat. Maar hoe ga je duurzaam met een accu om?

Kinderauto accu en geschikte ondergrond

Als je de juiste ondergrond kiest, dan gaat de accu langer mee. Probeer vooral op ondergrond te rijden die verhard is (stoep, straat, asfaltweg). Wanneer je veel onverharde routes kiest (zand, grind, gras) dan wordt de accu zwaarder belast en loopt de kinderauto accu sneller leeg.  Daarbij kunnen hobbelweggetjes de elektrische kinderauto beschadigen.

Elektrische auto alleen voor kinderen

Hoe verleidelijk het ook is, stap er niet zelf in, maar laat het spelen in elektrische kinderauto’s aan de kinderen over. De kinderauto’s zijn geschikt voor een specifieke leeftijd en gewicht. Grotere kinderen wegen vaak ook meer en dat kan de accu niet goed aan. Te veel gewicht zorgt ook voor defecten aan de kinderauto’s constructie.

Voorkom lege accu kinderauto

Als je een accu-auto lang niet gebruikt, kun je de accu er het beste uithalen. Want een accu die lang leeg is, kan stuk gaan. Stel je gaat op vakantie en je kinderen spelen voor langere tijd niet in de elektrische kinderauto, dan haal je de accu eruit ter bescherming. Minimaal eens per maand opladen beschermt de accu tegen volledig leeglopen. Gebruik een vochtige doek om de kinderauto 12V accu te reinigen.

Laadprocedure elektrische kinderauto

De eerste oplaadbeurt duurt 9 tot 10 uur. Daarna kun je de elektrische kinderauto 12V iedere keer in 6 tot 8 uur opladen. Denk erom dat de accu nooit langer dan 12 uur aan de lader mag liggen, want dan riskeer je schade aan de accu. De ervaring leert dat iedere keer laden direct na gebruik het fijnste werkt en ervoor zorgt dat je kinderen niet met een lege accu zitten tijdens het spelen.

Elektrische kinderauto winkel

Ben je benieuwd naar onze elektrische kinderauto’s? Je kunt met je kind al onze elektrische voertuigen voor kinderen uitproberen bij ons. Je bent van harte welkom in onze showroom in Varsseveld. We hebben een echt circuit gemaakt in de showroom waar de kinderen een testrit kunnen maken. We hebben naast de elektrische kinderauto’s ook nog andere elektrische voertuigen voor kinderen, zoals bumper cars, scooters en elektrische drift karts.

Leer je kind autorijden

Met de elektrische kinderauto’s van Kars hoef je niet meer te wachten tot je kinderen meerderjarig zijn. Je kunt ze nu al verrassen met een eigen autootje vanaf hun derde jaar. In deze elektrische kinderauto laat je je kinderen op jonge leeftijd hun rijvaardigheid uit te proberen en verbeteren. Zo worden het later succesvolle coureur en goede weggebruikers. Ga voor leuke uitstapjes op het voetpad, in de straten bij jullie in de buurt of laat jouw kinderen op eigen terrein spelen met de kinderauto.

Deze elektrische kinderauto’s doen bijna niet onder voor de volwassen modellen. Ze zijn immers net zo volledig uitgerust. Je kunt schakelen naar verschillende snelheden, ze beschikken over een volledig elektrische motor en de lichten werken op en top. Gebruik de pedalen om te accelereren en om te remmen. Of bestuur de auto voor jouw kind met de afstandsbediening.

Kleine elektrische auto kind

Een kleine elektrische auto voor je kind is net een auto voor volwassenen, alleen dan in een miniformaat. Het aanbod kinderauto’s is bijna net zo groot als de normale automarkt. Als jij een mooie coupé voor jezelf koopt, kun je dat diezelfde auto voor je kids krijgen met een oplaadbare elektromotor. Hier vind je elektrische kinderauto’s die niets te wensen overlaten. Van sportieve wagens tot echte SUV’s. Of ga je voor een driftkart voor de iets oudere kinderen? Zelfs de technologie van de auto’s voor kinderen is hyperrealistisch, met verlichting in het dashboard en een ingebouwde mp3-speler voor de roadtrip afspeellijst van je kinderen.

Veelgestelde vragen over elektrische kinderauto’s

1.     Hoeveel kilometer per uur haalt een elektrische kinderauto?

Met volledig rubberen banden halen de stoere elektrische kinderauto’s een prettige topsnelheid van 6 kilometer per uur. Met deze kalme snelheid houd je de auto zelf makkelijk bij in een vlotte wandelpas, zodat jouw kind veilig en blij kan rondrijden in de elektrische kinderauto. Accu kinderauto’s rijden beter over een verharde ondergronden, want daar hebben de banden goede grip zonder dat ze last krijgen van vertragende weerstand. Onverharde ondergronden zoals tapijt of gras, halen de maximale snelheid van een kinderauto behoorlijk omlaag, omdat de auto dan wel te maken krijgt met weerstand.

2.     Uit welke kleuren accu kinderauto’s kan mijn kind kiezen?

Onze elektrische kinderauto’s zijn beschikbaar in de mooiste en populairste kleuren. We leveren elektrische kinderauto op accu in wel vier kleuren: zwart, wit, gifgroen en knalroze. Willen jouw kinderen graag met een gifgroene Lamborghini op pad of stelen ze liever de show in een roze Range Rover kinderauto? Welke kleur kinderauto op elektrische accu ze in willen cruisen is volledig aan hun, want bij Kars Toys hebben we voor iedere kind de leukste elektrische kinderauto. Kom langs en ontdek welke kinderauto jouw kinderen blij maakt.

3.     Kunnen mijn kind en ik de elektrische kinderauto komen testen?

Uiteraard zijn jij en je kinderen van harte welkom op ons eigen oefencircuit in Varsseveld. In onze showroom hebben we een mooi testcircuit gebouwd waar jouw kind een oefenronde mag maken in de elektrische accu kinderauto. Want alleen dan weet je zeker dat de elektrische kinderauto het perfecte cadeau voor jouw kind is. Bovendien kunnen jullie ook verscheidene andere voertuigen uitproberen op het circuit, zoals kinderscooters, elektrische kinderbotsauto’s (bumper cars), trapskelters en snelle drift karts voor de grotere kinderen. Wees van harte welkom in onze showroom in Varsseveld voor een testrit op het kinderauto-circuit.

Op werkdagen voor 14.00 uur besteld,
dezelfde dag verstuurd!

Levering in NL en BE

Scherpe prijs

Hoogste kwaliteit

Kars Showroom

Wil je de elektrische auto’s voor kinderen in het echt zien? Maak dan vrijblijvend een afspraak om onze showroom in Varsseveld te bezoeken. De kleine kan dan ook gelijk even een testrit maken in één van de wagens van ons mini wagenpark.

Adres Kars BV:
Guldenweg 13
7051 HT Varsseveld

Neem contact met ons op    Bel direct