Op werkdagen voor 14.00 uur besteld,
dezelfde dag verstuurd!
Levering in NL en BE
Scherpe prijs
Gratis kenteken op naam
Op werkdagen voor 14.00 uur besteld,
dezelfde dag verstuurd!
Levering in NL en BE
Scherpe prijs
Gratis kenteken op naam

Bumper car

Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!

Elektrische botsauto voor kinderen

Was jij vroeger ook zo gek op de botsauto’s op de kermis? Haal dan het kermisgevoel in huis met deze bumper cars. Een bumper car is eigenlijk gewoon een mini botsauto voor kinderen. De botsauto’s voor kinderen kun je gewoon in je woonkamer kwijt, hoewel je dan misschien wel even het glaswerk veilig wil stellen voor je kinderen in de bumper car gaan spelen. Je kinderen kunnen de bumper cars zelf besturen, via twee hendels links en rechts van het zitje. Of jij kunt ze helpen via de afstandsbediening.

Mini botsauto

De bumper cars zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder geel, rood, roze en wit. Met een accu van 6V halen de mini botsauto’s een maximumsnelheid van 3,1 kilometer per uur. Het zijn dus geen extreem snelle wagentjes, waardoor je kinderen veilige kunnen spelen in de bumper cars. De bumper cars zijn voorzien van meerkleurige ledverlichting voor de ultieme kermissfeer. Het enige wat je zelf nog moet regelen is de kermismuziek.

Leeftijd kinder botsauto

De bumper cars zijn geschikt voor kinderen vanaf 1 tot 6 jaar oud. De kinder botsauto’s zijn op afstand bestuurbaar met een afstandsbediening. Dus als je kinderen nog te jong zijn om de mini botsauto zelf te besturen, dan kun jij ze erin rondrijden. Zodra ze er zelf in gaan rijden sturen ze de mini botsauto met twee handige joysticks die links en rechts van het stoeltje zitten. Jij of je kinderen kunnen de bumper auto 360 graden laten draaien.

Ze zijn dus hartstikke eenvoudig te gebruiken en we leveren ze ook nog eens volledig gemonteerd bij je af. Het is alleen een kwestie van batterij aansluiten en wegrijden.

Veilige bumper cars voor kinderen

Jouw kinderen kunnen veilig spelen in een bumper car van Karstoys.nl. Onze bumper cars zijn voorzien van een veiligheidsgordel. We raden aan om te zorgen dat je kinderen die veiligheidsgordel ten alle tijden gebruiken als ze in de bumper car spelen. Met een maximale topsnelheid van 3,1 km/u hoef je je geen zorgen te maken over het botsen. En rondom de botsauto zit ook nog eens een rubberen bumper die de botsing opvangt en verzacht.

Zorgen dat de bumper car accu lang meegaat

Elektrische bumper cars hebben geen oneindige accu, maar je kunt wel zorgen dat de accu langer meegaat. Hoe pak je dat aan? Lees hier onze tips voor zuinig accu gebruik:

Elektrische botsauto accu en ondergronden

Verharde ondergronden zijn beter voor de accu en het gestel van de kinderbotsauto. Probeer dus zo veel mogelijk met de kinderbotsauto op een verharde ondergrond te rijden (straat, stoep, etc.). Vermijd de onverharde ondergronden zoals zand, grind en gras zo veel mogelijk, want die kunnen ervoor zorgen dat de batterij te zwaar wordt belast. Ook opspattende steentjes van grindpaden kunnen voor schade zorgen.

Bumper cars voor lichtgewichten

Laat alleen kleine kinderen tot 6 jaar in de bumper car rijden. De botsauto is speciaal ontworpen voor kinderen tot die leeftijd. De botsauto accu kan zwaardere kinderen of volwassen niet aan. De accu loopt sneller leeg en raakt overbelast. Dus ga er niet zelf in zitten, ook al is het nog zo verleidelijk. De constructie van de bumper car is ook niet geschikt om een volwassene te dragen.

Lege botsauto accu voorkomen

Als de kinderbotsauto accu voor een lange tijd leeg blijft, kan dit voor schade aan de accu zorgen. Dus ga je op vakantie of speelt je kind om een andere reden voor een langere tijd niet met de botsauto, dan kun je de accu er het beste uithalen. Als je de accu eruit haalt loopt hij niet verder leeg bij stilstand. Eens per maand opladen zorgt ervoor dat de accu altijd vol genoeg blijft. Gebruik een lichtvochtig doekje om de accu af en toe af te nemen.

Laadprocedure elektrische kinderbotsauto

Leg de elektrische bumper car de eerste keer wat langer aan de lader voor ongeveer 9 tot 10 uur lang. Daarna kun je de accu van de botstauto steeds in 6 uur tot 8 uur opladen. Let er wel op dat de accu nooit langer dan 12 uur aan de lader blijft liggen, want dat levert mogelijk een kapotte accu op. Wanneer je kind klaar is met spelen in de bumper car kun je hem direct aan de lader leggen. Zo heeft de kinderbotsauto altijd een volle accu.

Leer je kind kermis kneepjes

Met de elektrische botsauto’s voor kinderen kun je al vanaf hun derde jaar beginnen met bots-skills aanleren. Verras de kleine met een bumper car en zet de kermismuziek maar aan. In deze elektrische bumper car kunnen jouw kids op jonge leeftijd hun botsvaardigheden testen. Net of ze al echt in de botsauto’s mogen op de kermis. Naast het botsen kun je ook voor een leuk ritje gaan bij jullie in de straat of op het voetpad.

Deze elektrische kinderbotsauto’s doen bijna niet onder voor de grote modellen. Ze zijn immers compleet uitgerust met rubberen bumper. Het grote verschil zit hem in de snelheid (en dus kracht) waarmee ze botsen. Door de lage topsnelheid komt de botsing zacht aan en blijft het spelen leuk.

Kleine elektrische botsauto

Een kleine elektrische bumper car voor je kind is net een botsauto voor volwassenen, maar dan in het klein. Je kunt uit allerlei verschillende kleuren kinder bumper cars kiezen, net als op de kermis. Was jij altijd team blauw op de kermis? Dat kunnen je kinderen nu ook zijn in hun eigen kleine elektrische botsauto.

Veelgestelde vragen over bumper cars

1.     Wat rijdt de kinderbotsauto als gemiddelde snelheid?

Met volledig rubberen bumper en banden halen de stoere kinderbotsauto’s een veilige topsnelheid van 3,1 kilometer per uur. Met deze kalme snelheid houd je de auto zelf te voet bij, terwijl jouw kind veilig en blij kan botsen en rijden in de elektrische bumper car. Accu botsauto’s rijden soepeler over een verharde ondergronden, want daar hebben de banden de meeste grip zonder dat ze last krijgen van weerstand. Onverharde ondergronden zoals tapijt of gras, halen de maximale snelheid van een botsauto’s voor kinderen behoorlijk omlaag, omdat de car dan wel met weerstand te maken krijgt.

2.     In welke kleuren leveren jullie de bumper cars?

Onze elektrische kinderbotsauto’s zijn verkrijgbaar in zeven toffe kleuren. We leveren de bumper auto’s op accu in rood, wit, roze, oranje, geel, groen en blauw. Willen jouw kinderen graag met een knalrode bumper cars botsen of kiezen ze op de kermis ook altijd de groen botsauto? Welke kleur botsauto op elektrische accu jouw kinderen het leukste vinden laten we helemaal aan hun, want bij Kars Toys hebben we voor iedere kind de leukste elektrische kinderbotsauto. Kom langs en ontdek welke kleur botsauto jouw kind het gelukkigste maakt.

3.     Hoe kunnen mijn kind en ik de botsauto komen testen?

Natuurlijk zijn jij en je kinderen van harte welkom in onze showroom waar we ons eigen oefencircuit hebben gebouwd. In onze showroom vinden jullie een prachtig testcircuit, waar jouw kind de elektrische kinderbotsauto mag testen. Want alleen dan weet je zeker dat de bumper auto het perfecte cadeau is voor jouw zoon of dochter. Bovendien kunnen jullie ook allerlei andere voertuigen uitproberen op het testcircuit, zoals kinderscooters, elektrische kinderauto’s van allerlei topmerken zoals Mercedes en Range Rover, maar ook trapskelters en snelle drift karts voor de oudere kinderen. Tot snel in onze showroom voor een testrit op het oefencircuit.

Op werkdagen voor 14.00 uur besteld,
dezelfde dag verstuurd!

Levering in NL en BE

Scherpe prijs

Hoogste kwaliteit

Kars Showroom

Wil je de elektrische auto’s voor kinderen in het echt zien? Maak dan vrijblijvend een afspraak om onze showroom in Varsseveld te bezoeken. De kleine kan dan ook gelijk even een testrit maken in één van de wagens van ons mini wagenpark.

Adres Kars BV:
Guldenweg 13
7051 HT Varsseveld

Neem contact met ons op    Bel direct