Op werkdagen voor 14.00 uur besteld,
dezelfde dag verstuurd!
Levering in NL en BE
Scherpe prijs
Gratis kenteken op naam
Op werkdagen voor 14.00 uur besteld,
dezelfde dag verstuurd!
Levering in NL en BE
Scherpe prijs
Gratis kenteken op naam

Drift kars

Aanbieding!
Aanbieding!

Elektrische kinderkart kopen?

Droomt jouw kind er ook van om Formule 1 coureur te worden? Je kan niet vroeg genoeg beginnen met racen hebben we de afgelopen jaren wel gezien. Met een elektrische kinderkart van karstoys.nl voelt jouw kind zich een echte Formule 1 held. Je vindt de beste 24V drift karts voor kinderen in onze webshop.  Wij leveren de drift karts in de kleuren wit en blauw. Bestel je elektrische kinder drift kart voor 14:00 uur en we versturen hem dezelfde dag nog.

Een unieke drift kar is het leukste cadeau voor jouw racemonster.

Gave Go kart voor kinderen

In onze webshop vind je geweldige 24V elektrische drift karts voor kinderen. De drift karts zijn replica’s van de echte Go karts zodat het voor je kinderen net lijkt of ze in een echte drift kart rijden. Al onze kinderdrift karts zijn uitgerust met voorbanden van EVA rubber en achterbanden van kunststof. Deze combinatie zorgt ervoor dat de elektrische kart optimaal kan driften.

Hoe hard gaat een kinderkart?

Met een maximale snelheid van 15 km per uur is onze kinderkart een echte snelheidsduivel. De 24V accu van de elektrische kart is aangesloten op de elektromotoren aan de achterkant. Daardoor kunnen je kinderen deze drift kart ook op onverharde ondergrond gebruiken, zoals op zandpaden of op het gras.

Veiligheid elektrische drift karts voor kinderen

Veilig spelen is het allerbelangrijkste! En daar hebben we bij karstoys.nl natuurlijk ook over nagedacht. De elektrische kinderkarts zijn voorzien van een veiligheidsgordel. We raden het gebruik van de gordel te allen tijde aan. En het is mogelijk om de drift-functie van de elektrische kinderkarts aan en uit te zetten. Ons advies is om je kind de elektrische drift kart alleen buitenshuis te laten gebruiken, om ongelukjes en schade te voorkomen. Ten slotte is het belangrijk om te weten dat de elektrische drift karts niet op de openbare weg mogen rijden.

Elektrische drift karts proberen

Ben je benieuwd naar onze elektrische drift karts voor kinderen? Kom bij ons langs in de showroom in Varsseveld. Wij hebben een circuit gebouwd waar je kind de Go kart in een leuke en veilige omgeving kan uitproberen. Jullie zijn welkom voor een testrit in onze elektrische kinderkarts, maar kunnen natuurlijk ook de andere elektrische voertuigen van Karstoys.nl proberen, zoals onze elektrische scooters, kinderauto’s en elektrische botsauto’s.

Zuinig omgaan met drift kart accu

De 24V accu van een elektrische drift kart heeft veel power en gaat lang mee als je er zuinig op bent. Onze tips voor de langste accu levensduur:

Drift Kart: geschikte ondergrond

Probeer zo veel mogelijk op een droge en verharde ondergrond te rijden zoals op straat of op asfaltwegen. De accu van de elektrische drift kart heeft moeite met een onverharde ondergrond zoals gras, grind of zand. Daarbij kunnen stuifzand en steentjes de drift kart beschadigen.

Drift kart voor kinderen

Deze drift karts zijn geschikt voor kinderen van 6 jaar tot 12 jaar. Ga niet zelf in de drift kart rijden, hoe graag je ook wil. Grotere en zwaardere mensen kunnen de constructie van de drift kart beschadigen en de accu wordt leeg getrokken door de zware belasting.

Lege accu drift kart voorkomen

Laad de accu op tijd op of haal de accu uit de elektrische drift kart als je hem niet gebruikt. Als de accu voor een lange tijd leeg is, kan de accu namelijk stuk gaan. Daarnaast raden we het aan om de accu minstens twee keer per maand op te laden met de bijbehorende lader. Zo voorkom je dat de accu voor langere tijd leeg is. Haal af en toe een vochtige doek over de accu om hem schoon te maken.

Laadprocedure drift kart

Laad de 24V accu van de drift kart niet op bij hoge temperaturen of de volle zon. Na lang rijden neemt de temperatuur van de drift kart accu toe. De temperatuur is na het driften vaak te hoog om meteen op te kunnen laden. Zodra de temperatuur is gedaald kun je beginnen met opladen. Leg de elektrische drift kart niet langer dan 6 uur aan de lader om schade aan de accu te voorkomen.

Veelgestelde vragen over drift karts voor kinderen

1.     Hoeveel km per uur rijdt de elektrische drift karts gemiddeld?

Met hun voorbanden van EVA rubber en hun achterbanden van kunststof halen de stoere karts een flinke topsnelheid van 15 kilometer per uur. Door deze hogere snelheid zijn deze drift karts geschikt voor oudere kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar. Accu drift karts rijden soepeler over een verharde ondergronden, want daar hebben hun banden weinig last van weerstand. Onverharde ondergronden zoals tapijt of gras, halen de maximale snelheid van een elektrische karts aanzienlijk omlaag, omdat de 24V accu dan met flinke, vertragende weerstand te maken krijgt.

2.     Is blauw de enige kleur die jullie van de drift kart hebben of zijn er meer kleuren beschikbaar?

Onze elektrische karts zijn verkrijgbaar in twee toffe kleuren. We leveren de drift karts in helderblauw en wit. Willen jouw kinderen graag driften met een blauwe kart of zie je ze toch sneller op de witte drift kart klimmen? Welke kleur kart op elektrische accu jouw kinderen het liefste rijden laten we helemaal aan hen over, want bij Kars Toys hebben we voor iedere kind een geschikte drift kart. Kom gerust langs in de showroom en ontdek welke kleur kinderkart jouw kind echt te gek vindt.

3.     Hoe kan ik met mijn kind de elektrische drift kart komen proberen?

Jij en je kinderen zijn uiteraard meer dan welkom op ons zelfgebouwde oefencircuit in Varsseveld om de karts uit te proberen. In onze grote showroom hebben we een mooie testroute ontworpen waar jouw kinderen een oefenronde mogen maken met de elektrische drift kart. Want dan weet je pas echt zeker dat de kinderkart het perfecte cadeau voor jouw kind is. Bovendien staan er nog meer toffe voertuigen klaar om getest te worden in onze showroom, zoals kinderauto’s op accu van allerlei topmerken, elektrische kinderbotsauto’s voor de kleintjes (bumper cars), maar ook trapskelters en kinderscooters. Wees welkom in onze showroom voor een testrit op het circuit.

Op werkdagen voor 14.00 uur besteld,
dezelfde dag verstuurd!

Levering in NL en BE

Scherpe prijs

Hoogste kwaliteit

Kars Showroom

Wil je de elektrische auto’s voor kinderen in het echt zien? Maak dan vrijblijvend een afspraak om onze showroom in Varsseveld te bezoeken. De kleine kan dan ook gelijk even een testrit maken in één van de wagens van ons mini wagenpark.

Adres Kars BV:
Guldenweg 13
7051 HT Varsseveld

Neem contact met ons op    Bel direct