Op werkdagen voor 14.00 uur besteld,
dezelfde dag verstuurd!
Levering in NL en BE
Scherpe prijs
Gratis kenteken op naam
Op werkdagen voor 14.00 uur besteld,
dezelfde dag verstuurd!
Levering in NL en BE
Scherpe prijs
Gratis kenteken op naam

Scooters

Aanbieding!
Aanbieding!

Elektrische kinderscooter kopen?

Met een elektrische kinderscooter van karstoys.nl kan ook jouw kind op een coole retro scooter rondrijden! Bij karstoys.nl vind je een collectie met de coolste kinderscooters voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Je vindt de enige echte Vespa Primavera elektrische kinderscooter hier in onze webshop.

Jouw kinderen kunnen kiezen uit een hele stoere rode kinderscooter of een retro blauwe Vespa Primavera. Welke kinderscooter je ook kiest, bij ons ben je verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Bestel je elektrische kinderscooter voor 14:00 uur, zodat deze dezelfde dag nog naar je toegestuurd wordt.

Populaire Vespa kinderscooter’s

In onze webshop vind je de populairste modellen elektrische kinderscooters. De Vespa kinderscooters zijn replica’s van het echte model. En de Vespa Primavera kinderscooter maakt ook geluiden bij het starten en heeft de Vespa een claxon. Net echt! Daarnaast is de kinderscooter van Vespa voorzien van een mp3-installatie zodat je kind naar muziek kan luisteren tijdens het rijden. En de kinderscooters zijn ook nog eens voorzien van allerlei ledverlichting, zoals de koplampen en achterlichten en een verlicht dashboardje.

Snelheid kinderscooter’s

De elektrische kinderscooters hebben een 12V accu en twee elektrische motoren die het achterwiel aandrijven. Daardoor is de Vespa elektrische kinderscooter geschikt voor diverse ondergronden. De topsnelheid van de Vespa kinderscooter ligt ongeveer rond de 4 km/u. Kinderen kunnen de scooters zelf besturen en maak je geen zorgen om omvallen, want de kinder Vespa’s hebben zijwieltjes

Elektrische kinderscooter voor iedere ondergrond

De Vespa kinderscooter kan zowel op harde als op zachte ondergrond rijden. Op harde ondergrond heeft de elektrische kinderscooter minder weerstand dan op een zachte ondergrond. Die weerstand beperkt de snelheid van de Vespa kinderscooter behoorlijk. Onze elektrische kinderscooters kunnen prima over zachte ondergrond rijden zoals zandpaden, grind, gras en vloerbedekking, alleen dan rijdt de kinderscooter iets langzamer. Grotere weerstand zorgt er ook voor dat de accu sneller leeg raakt en dat verkort de rijtijd. Daarom raden we rijden op harde ondergrond aan voor zo lang mogelijk speelplezier.

Ga je voor de rode Vespa kinderscooter of wordt het een blauwe?

Duurzame omgang met accu kinderscooter

Elektrische kinderscooter hebben helaas geen oneindige accu. Toch kan de accu lang meegaan als je er maar zuinig mee omspringt. Lees hier hoe je dat doet:

Elektrische kinderscooter: geschikte ondergrond

Probeer zo veel mogelijk met de Vespa kinderscooter op een verharde ondergrond te rijden zoals de straat of de stoep. Veel rijden op onderverharde ondergronden zoals zand, grind en gras kan ervoor zorgen dat de batterij te snel leegloopt. Je voorkomt ook beschadigingen aan de kinderscooter zelf als je opspattende steentjes van grindpaden vermijdt.

Vespa voor de kleintjes

Laat alleen kinderen tot 6 jaar op de kinderscooter rijden. De Vespa is speciaal gemaakt voor kinderen en kan zwaarder gewicht niet aan. We snappen dat je er stiekem zelf ook graag op wil rijden, maar het is beter om dat aan je kinderen over te laten als je wil dat de kinderscooter heel en mooi blijft. De constructie van de kinderscooter kan een volwassene niet houden en de kinderscooter accu is daar ook niet geschikt voor.

Voorkom lege scooteraccu

Als de kinderscooter accu voor een lange tijd leeg blijft, kan de accu stuk gaan. Dus als je kind voor een langere tijd niet met de elektrische vespa gaat spelen, dan raden we aan de accu voor die periode te verwijderen. Eens per maand opladen zorgt ervoor dat de accu niet helemaal leeg kan raken. Reinig de accu van de elektrische kinderscooter af en toe met een licht vochtig doekje.

Laadprocedure Vespa kinderscooter

Leg de elektrische kinderscooter de eerste keer wat langer aan de lader, zo’n 9 tot 10 uur lang. Iedere volgende oplaadbeurt mag ongeveer 6 tot 8 uur duren. Het is belangrijk dat de accu niet langer dan 12 uur aan de lader blijft liggen, want daardoor kan de accu kapotgaan. Na ieder gebruik kun je de Vespa kinderscooter aan de lader leggen, zodat je dit niet vergeet voor de volgende speelbeurt.

Veelgestelde vragen over elektrische kinderscooters

1.     Wat is de maximumsnelheid van de kinderscooters?

Met hun kunststof banden met rubberen loopvlak halen de stoere Vespa kinderscooters een mooie topsnelheid van 4 kilometer per uur. Met deze prettige maximale snelheid houd je de auto zelf makkelijk bij in wandelpas, terwijl jouw kind heerlijk kan rondrijden op de elektrische Vespa. Accu scooters rijden soepeler over een verharde ondergronden, want daar hebben hun banden meer grip zonder dat ze last hebben van weerstand. Onverharde ondergronden zoals tapijt of gras, halen de maximale snelheid van een elektrische kinderscooters aanzienlijk omlaag, omdat de accu dan wel met flinke weerstand te maken krijgt.

2.     Welke kleuren hebben jullie in jullie assortiment elektrische accu scootertjes?

Onze elektrische kinderscooters zijn verkrijgbaar in twee originele Vespa kleuren. We leveren de scooters in Italiaans rood en lichtblauw. Willen jouw kinderen graag met een knalrode scooter rondtoeren of zie je ze eerder op een lichtblauwe kinderscooter rijden? Welke kleur scooter op elektrische accu jouw kinderen het mooiste vinden laten we helemaal aan hen over, want bij Kars Toys hebben we voor iedere kind de mooiste elektrische scooter. Kom gerust langs in de showroom en ontdek welke kleur kinderscooter jouw kind fantastisch vindt.

3.     Kunnen mijn kind en ik de elektrische scooters komen uitproberen?

Absoluut, uiteraard zijn jij en je kinderen meer dan welkom op ons zelfgebouwde oefencircuit in Varsseveld. In onze grote showroom hebben we een mooie testroute gemaakt waar jouw kind een oefenronde mag maken met de elektrische scooter. Want dan weet je pas echt zeker dat de elektrische kinderscooter het perfecte cadeau voor jouw kind is. Bovendien staan er nog meer voertuigen klaar om getest te worden op het circuit, zoals kinderauto’s op accu van allerlei grote merken, elektrische kinderbotsauto’s (bumper cars), maar ook trapskelters en rappe drift karts voor de oudere kinderen. Kom langs in onze showroom voor een testrit op het circuit.

Op werkdagen voor 14.00 uur besteld,
dezelfde dag verstuurd!

Levering in NL en BE

Scherpe prijs

Hoogste kwaliteit

Kars Showroom

Wil je de elektrische auto’s voor kinderen in het echt zien? Maak dan vrijblijvend een afspraak om onze showroom in Varsseveld te bezoeken. De kleine kan dan ook gelijk even een testrit maken in één van de wagens van ons mini wagenpark.

Adres Kars BV:
Guldenweg 13
7051 HT Varsseveld

Neem contact met ons op    Bel direct