Op werkdagen voor 14.00 uur besteld,
dezelfde dag verstuurd!
Levering in NL en BE
Scherpe prijs
Op werkdagen voor 14.00 uur besteld,
dezelfde dag verstuurd!
Levering in NL en BE
Scherpe prijs

Elektrische speelgoed auto

Natuurlijk zijn wij hét adres voor de mooiste elektrische speelgoed auto. Sterker nog; een bezoek aan onze showroom is tegenwoordig een heus uitje voor ouders en kinderen. Zij kunnen de elektrische speelgoed auto namelijk in de showroom komen testen op een unieke en speciaal voor kinderen geprepareerd circuit. Behalve de elektrische speelgoed auto hebben wij nog heel erg veel ander mooi speelgoed te bieden. Hoogste tijd dus om eens een bezoek aan onze showroom te brengen.

elektrische speelgoed auto

Onbetwist specialist in elektrisch kinderspeelgoed

We mogen ons al enige tijd onbetwist specialist in al het elektrische kinderspeelgoed noemen. Kies je voor ons, dan kies je voor betaalbare kwaliteit. Hebben wij iets niet, dan vind je het echt nergens. Zoals gesteld bieden we nog heel erg veel meer dan alleen de elektrische speelgoed auto. Een bezoek aan onze showroom is dan ook zeer de moeite waard.

Veel van ons speelgoed kunnen we direct uit voorraad leveren

Veel van ons speelgoed hebben wij gewoon op voorraad. Dat zorgt ervoor dat niemand bij ons vertrekt met lege handen. Na een proefrit op het circuit kun je samen met jouw kind of kinderen prima beoordelen wat een geschikt elektrisch voertuig voor jou is. De kinderen mogen uiteraard alle modellen die we te bieden hebben proberen.

Een elektrische kinderspeelgoed auto van hoge kwaliteit

Kies je voor ons accu speelgoed, dan worden die in de regel geleverd inclusief draadloze afstandsbediening. Omdat wij onze producten meteen bij de fabrikant aanschaffen, weet je ook al zeker dat je nooit teveel betaalt voor de prachtige elektrische speelgoed auto. De prijzen kun je namelijk gerust zeer scherp noemen. We hechten veel waarde aan een hoge klanttevredenheid. Bestel je op een werkdag voor 14.00 uur, dan weet je zeker dat we het product nog dezelfde dag versturen.

Assortiment elektrische kinderauto’s en ander elektrisch speelgoed

Je vindt allerlei modellen en kleuren kinderauto’s in onze webshop. Van roze Range Rovers tot elektrische kinderauto van Mercedes. Maar we hebben ook andere voertuigen in kinderformaat. Zo vind je bij ons ook elektrische kinderscooters, botsauto op accu, trapskelters om kinderen in beweging te krijgen en stoere drift karts voor iets oudere kinderen. Al onze kinderauto’s en andere voertuigen zijn voorzien van diverse luxe opties. Afhankelijk van het model of soort voertuig lichten we toe wat de bijzonderheden zoal zijn.

Kinderauto

Verschillende merken kinderauto’s met een 12V accu en elektromotor voor kinderen tot 6 jaar. Al onze kinderauto’s zijn voorzien van een kunstleren stoel, entertainmentsystem, USB-aansluiting, rubberbanden en 4-wheel-drive. Voor eindeloos speelplezier.

Kinder bumper cars

De kinderbotsauto’s hebben een sterke rubberen bumperrand voor het botsen en zijn ook op afstand bestuurbaar met een afstandsbediening.  Jouw kinderen kunnen er zelf in rijden en sturen en 360 graden draaien met de twee handige joysticks links en rechts van het zitje.

Drift karts voor kids

Onze 24V elektrische drift karts voor kinderen zijn geweldige snelheidsduiveltjes. Dit elektrische speelgoed is voor wat oudere kinderen van 6 tot 12 jaar. De karts zijn voorzien van EVA-rubberbanden aan de voorkant en achterbanden van kunststof. Daardoor kunnen kinderen optimaal driften in de karts.

Kinderscooters

De kinderscooters van Vespa zijn perfecte replica’s van het echte model en de startgeluiden en claxon maken het nog echter. Daarnaast heeft iedere kinderscooter een mp3-aansluiting om lekker naar muziek te luisteren tijdens het rijden. Door de handige zijwieltjes blijven de kinderscooters in balans.

Skelters

Wil je jouw kind een toffe buitenactiviteit geven? Kies dan voor een Hypermotion skelter.  Met deze trapskelter blijft jouw zoon of dochter lekker in beweging. En de skelters zien er ook nog eens stoer uit.  Inclusief veilige handrem, kettingafdekking en kuipstoel met rugleuning.

Levering kinderauto Nederland en België

We leveren in heel Nederland en België en bieden behalve een lage prijs altijd de hoogste kwaliteit. Kijk je naar ons aanbod, dan zie je dat jouw zoon of dochter heel erg veel te kiezen heeft. Zo bestaat ons aanbod uit tal van verschillende skelters, Vespa’s in verschillende kleuren en een elektrische Mercedes, Lamborghini en Range Rover. En daarmee is nog slechts een klein deel van onze voorraad benoemd. Het is dus prima zaken doen met ons. Maak een afspraak en breng snel een bezoek aan onze showroom. Alleen daar doe jij jouw zoon of dochter namelijk al een enorm plezier mee.

Op werkdagen voor 14.00 uur besteld,
dezelfde dag verstuurd!

Levering in NL en BE

Scherpe prijs

Hoogste kwaliteit

Kars Showroom

Wil je de elektrische auto’s voor kinderen in het echt zien? Maak dan vrijblijvend een afspraak om onze showroom in Varsseveld te bezoeken. De kleine kan dan ook gelijk even een testrit maken in één van de wagens van ons mini wagenpark.

Adres Kars BV:
Guldenweg 13
7051 HT Varsseveld

Neem contact met ons op    Bel direct