Op werkdagen voor 14.00 uur besteld,
dezelfde dag verstuurd!
Levering in NL en BE
Scherpe prijs
Gratis kenteken op naam
Op werkdagen voor 14.00 uur besteld,
dezelfde dag verstuurd!
Levering in NL en BE
Scherpe prijs
Gratis kenteken op naam

Kars – Elektrische auto’s voor kinderen

Elektrische auto’s voor kinderen van 3 tot en met 6 jaar

De leukste speelgoedauto’s voor kinderen: onze bestuurbare elektrische auto’s voor kinderen zijn geschikt voor kinderen van 3 tot en met 6 jaar. Bij de jongste kinderen kun je gebruik maken van de meegeleverde afstandsbediening. Daarmee bestuur je de accu auto voor kinderen op afstand en beleef je samen veel pret. Ook wanneer je kinderen zelfstandig kunnen rijden heb je altijd de mogelijkheid om de besturing van de zover te nemen met de afstandsbediening. De elektrische auto’s voor kinderen blijven dus op afstand bestuurbaar. Druk jij op de stopknop terwijl jouw kind gas geeft, dan komt de kinderauto alsnog tot stilstand. Je kunt je kinderen dus op jonge leeftijd met de elektrische auto om leren gaan, zodat ze daarna zelf weten hoe ze goede weggebruikers zijn.

Gratis nummerbord met naam

Schaf je zo’n gave elektrische auto voor jouw kind aan, dan ontvang je helemaal gratis een volledig gepersonaliseerd nummerbord. Welke naam geven jullie de auto? Je kunt de naam van je kind erop zetten, maar het mag natuurlijk ook een koosnaam voor de kinderauto zijn. Geef de naam door bij jouw bestelling. Het gratis kenteken met naam erop leveren we direct mee met de elektrische auto voor jouw kind.

Andere speelgoedvoertuigen

Naast het assortiment toffe elektrische kinderauto’s vind je bij Kars ook andere voertuigen voor kinderen om in te spelen. Ze kunnen zelf rondrijden op een elektrische scooter voor kinderen van Vespa. Deze komt met zijwieltjes, zodat ze stabiel staan en lekker kunnen toeren. Verder kunnen jouw kinderen doen alsof ze op de kermis zijn met de kinderbotsauto’s of laat actief spelen met een verstelbare Hypermotion trapskelter. Voor de oudere kinderen die van snelheid houden hebben we drift karts om in te racen net zo als Max Verstappen. Laat het spelen maar aan hun over.

Op werkdagen voor 14.00 uur besteld,
dezelfde dag verstuurd!

Levering in NL en BE

Scherpe prijs

Hoogste kwaliteit

Kars Showroom

Wil je de elektrische auto’s voor kinderen in het echt zien? Maak dan vrijblijvend een afspraak om onze showroom in Varsseveld te bezoeken. De kleine kan dan ook gelijk even een testrit maken in één van de wagens van ons mini wagenpark.

Adres Kars BV:
Guldenweg 13
7051 HT Varsseveld

Neem contact met ons op    Bel direct