Op werkdagen voor 14.00 uur besteld,
dezelfde dag verstuurd!
Levering in NL en BE
Scherpe prijs
Gratis kenteken op naam
Op werkdagen voor 14.00 uur besteld,
dezelfde dag verstuurd!
Levering in NL en BE
Scherpe prijs
Gratis kenteken op naam

Kinderauto accu

Als specialist in elektrisch speelgoed voor kinderen bieden wij ook een kinderauto met accu aan. Deze kinderauto’s zijn gebaseerd op echte modellen. Dit is prachtig speelgoed voor kinderen die van auto’s houden. Je kind is zelf in staat om de auto te besturen. Bovendien wordt de kinderauto met accu inclusief afstandsbediening geleverd. Zo ben je als ouder zelf ook in staat om de kinderauto te besturen.

Kinderauto in de vorm van bijvoorbeeld een Lamborghini

We bieden kinderauto’s aan in de vorm van bijvoorbeeld een Lamborghini, maar daarnaast bieden wij nog veel meer leuke kinderauto’s aan. Zo kun je bijvoorbeeld ook voor een auto in de vorm van een Mercedes of een Range Rover kiezen. De auto’s die we aanbieden zijn stuk voor stuk droomauto’s van de echte autoliefhebber. Je kind zal trots zijn op zijn of haar eigen auto en de reacties zijn vaak zeer positief. Kars Toys heeft een showroom met een circuit waarop de kinderen de auto’s kunnen testen. Zo kun je meteen zien hoe jouw kind op de auto reageert.

Geef je kind iets waar jij nooit over hebt durven dromen

De kinderauto’s van vandaag de dag zijn zeer uitgebreid. Had jij als kind ooit durven dromen van een speelgoedauto die echt rijdt? Waarschijnlijk zal je zoontje of dochtertje dagelijks veel plezier hebben van de kinderauto met accu. Bovendien is het als ouder ook leuk om te zien dat je kind in een Lamborghini of Mercedes rijdt. En hoewel deze kinderauto niet echt door een van deze topmerken is gemaakt, is de auto wel degelijk van zeer hoge kwaliteit.

De kinderauto met accu is allesbehalve duur

Als je besluit om een kinderauto met accu bij ons te bestellen, dan ben je zeer goedkoop uit. Wij kopen onze kinderauto’s namelijk rechtstreeks bij de fabrikant. Omdat wij niet met tussenhandelaren werken, betaal je bij ons altijd een zeer scherpe prijs. Hierdoor ben je in staat om een prachtig stuk speelgoed als de kinderauto met accu voor weinig geld te bestellen.

Op werkdagen voor 14.00 uur besteld,
dezelfde dag verstuurd!

Levering in NL en BE

Scherpe prijs

Hoogste kwaliteit

Kars Showroom

Wil je de elektrische auto’s voor kinderen in het echt zien? Maak dan vrijblijvend een afspraak om onze showroom in Varsseveld te bezoeken. De kleine kan dan ook gelijk even een testrit maken in één van de wagens van ons mini wagenpark.

Adres Kars BV:
Guldenweg 13
7051 HT Varsseveld

Neem contact met ons op    Bel direct