Op werkdagen voor 14.00 uur besteld,
dezelfde dag verstuurd!
Levering in NL en BE
Scherpe prijs
Gratis kenteken op naam
Op werkdagen voor 14.00 uur besteld,
dezelfde dag verstuurd!
Levering in NL en BE
Scherpe prijs
Gratis kenteken op naam

Een kinderauto cadeau doen

Zo nu en dan is het tijd om een leuk cadeau aan je kind te doen. Mocht je momenteel op zoek zijn naar een goed cadeau, dan gaat deze pagina jou verder helpen. Op deze pagina gaan we je namelijk meer vertellen over de kinderauto. Deze auto kan gerust gezien worden als de droom van vrijwel ieder kind. Naast dat je de kinderauto zelf kunt besturen met een afstandsbediening, heb je ook de mogelijkheid om je kind zelf te laten rijden.

Dat is toch super?

Net als dat de auto ook een eigen radio en USB aansluiting heeft zodat je kind tijdens het rijden zijn favoriete liedjes kan luisteren. Tevens heeft dit product de beschikking over werkende verlichting en zijn er tal van mogelijkheden. Zo zou je bijvoorbeeld een Mercedes kinderauto, maar ook een Lamborghini kinderauto kunnen kopen. Het is maar net wat jij en je kind leuk vinden!

Kies voor veilig speelgoed

Op het moment dat je op zoek bent naar speelgoed voor je kind, is het zeer belangrijk dat je voor speelgoed van kwaliteit kiest. Je wilt natuurlijk dat je kind op een veilige manier kan spelen. Je moet er toch niet aan denken dat je kind zich bezeert doordat het speelgoed van slechte kwaliteit is? Kies daarom altijd voor een aanbieder die hiervoor staat. Ook zal dit ervoor zorgen dat het speelgoed langer mee gaat en je kind hier dus meer plezier van zal hebben.

Voor kinderen tot en met 6 jaar

Mocht je voor jouw kind een kinderauto willen kopen, dan is het goed om te weten dat dit speelgoed leuk is voor kinderen tot en met 6 jaar. Mocht je dit speelgoed willen aanschaffen, doe dit dan bij een aanbieder met goede reviews. De kans dat je dan een goede aankoop doet wordt dan al een stuk groter.

Bestuurbaar speelgoed

Houd je zelf ook erg van bestuurbaar speelgoed? Misschien heb je zelf wel eens een op afstand bestuurbare elektrische auto gekregen vroeger. Of je wilde dat heel graag. Dit waren destijds vaak miniatuurvoertuigen waar je niet in kon zitten. Daar kwam verandering in met de elektrische kinderauto. Het blijft natuurlijk een schaalmodel, maar voor jouw kinderen is deze levensgroot. Nu kunnen jouw kinderen er dus zelf in rijden! Met onze elektrische kinderauto’s doe je je kind een groot plezier, maar ook jezelf. Want onze elektrische kinderauto’s zijn ook op afstand bestuurbaar en daardoor is het ook een beetje een cadeautje voor jezelf.

Een elektrische kinderauto kiezen

Wordt het jouw favoriete model of mag je kind zelf eentje uitkiezen? Misschien heb je alle opties al onderzocht en weet je precies welk model kinderauto gaat zijn. Er zijn scooters, botsauto’s, sportwagens, SUV’s en nog veel meer modellen verkrijgbaar bij Kars Toys als het gaat om elektrische voertuigen voor kinderen. Wat extra gaaf is, is dat de automerken betrokken zijn bij het ontwerp en de productie van de modellen. Dat zie je meteen, want ze lijken sprekend op echte auto’s en scooters. Het model, de koplampen en achterlichten, maar ook de banden. Allemaal overgenomen van een echte Vespa, Mercedes, Lamborghini of Range Rover.

Lang plezier met een elektrische kinderauto

De elektrische kinderauto is een ware trend. Weet jij waar je op moet letten voordat je eentje aanschaft? Bij al onze kinderauto’s en andere kindervoertuigen geven we uitgebreid uitleg over de veiligheidsvoorzieningen, geschikte leeftijdscategorie, maar ook over leuke extraatjes waar je kind blij van wordt. Daarnaast is het goed om te weten hoe je de accu het beste kunt onderhouden en behouden. Als je een elektrische kinderauto bij ons aanschaft dan leveren we die met afstandsbediening. Voor extra veiligheid, sturing en begeleiding, maar ook voor extra speelplezier samen. Zo wordt een elektrische kinderauto een veilig cadeau waar zowel kind als ouder jaren plezier van heeft.

Op werkdagen voor 14.00 uur besteld,
dezelfde dag verstuurd!

Levering in NL en BE

Scherpe prijs

Hoogste kwaliteit

Kars Showroom

Wil je de elektrische auto’s voor kinderen in het echt zien? Maak dan vrijblijvend een afspraak om onze showroom in Varsseveld te bezoeken. De kleine kan dan ook gelijk even een testrit maken in één van de wagens van ons mini wagenpark.

Adres Kars BV:
Guldenweg 13
7051 HT Varsseveld

Neem contact met ons op    Bel direct