Op werkdagen voor 14.00 uur besteld,
dezelfde dag verstuurd!
Levering in NL en BE
Scherpe prijs
Gratis kenteken op naam
Op werkdagen voor 14.00 uur besteld,
dezelfde dag verstuurd!
Levering in NL en BE
Scherpe prijs
Gratis kenteken op naam

Kinderauto Lamborghini

Is het tijd om een cadeau voor je kind te kopen? Dan is de kinderauto Lamborghini absoluut een mooie optie. Deze elektrische kinderauto is de droom van vrijwel ieder kind. De auto biedt ultiem comfort en dat is mede het geval doordat deze de beschikking heeft over een kunstlederen stoel en EVA rubberbanden.  Tevens heb je als ouder zijnde de mogelijkheid om de kinderauto Lamborghini te besturen.

De auto is namelijk uitgerust met een afstandsbediening. Dit zorgt ervoor dat je de auto kunt laten rijden, stoppen en zowel naar links als rechts kunt laten gaan. Vindt u het leuker om uw kind in de auto te laten rijden, dan behoort dit ook tot de mogelijkheden. De kinderauto Lamborghini heeft namelijk ook de beschikking over een echt gaspedaal en met behulp van de schakelpook kan er zowel voor als achteruit geschakeld worden.

Verschillende voordelen

De kinderauto biedt verschillende voordelen. Zo heeft deze bijvoorbeeld een soft start functie. Met behulp van deze functie trekt de auto langzaam op en wordt uiteindelijk de ingestelde snelheid bereikt. Dit is natuurlijk ideaal voor jonge kinderen die nog niet eerder in zo’n auto gereden hebben. Zo kunnen zij het rijden mooi onder de knie krijgen. Ook heeft de auto de beschikking over een radio, USB en SD kaart aansluiting en werken de koplampen en achterlichten. De accu is sterk en de montage makkelijk.

Dit product is er voor kinderen tot en met 6 jaar en bij ons heb je recht op 6 maanden garantie. Wij bieden namelijk kwaliteit en hebben vertrouwen in onze producten. Wanneer je speelgoed wilt aanschaffen voor je kind, dan wil je natuurlijk dat dit kwalitatief goed speelgoed is. Mocht je hier naar op zoek zijn, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Dit is namelijk precies waar wij voor staan.

Op werkdagen voor 14.00 uur besteld,
dezelfde dag verstuurd!

Levering in NL en BE

Scherpe prijs

Hoogste kwaliteit

Kars Showroom

Wil je de elektrische auto’s voor kinderen in het echt zien? Maak dan vrijblijvend een afspraak om onze showroom in Varsseveld te bezoeken. De kleine kan dan ook gelijk even een testrit maken in één van de wagens van ons mini wagenpark.

Adres Kars BV:
Guldenweg 13
7051 HT Varsseveld

Neem contact met ons op    Bel direct