Op werkdagen voor 14.00 uur besteld,
dezelfde dag verstuurd!
Levering in NL en BE
Scherpe prijs
Gratis kenteken op naam
Op werkdagen voor 14.00 uur besteld,
dezelfde dag verstuurd!
Levering in NL en BE
Scherpe prijs
Gratis kenteken op naam

Een kinderauto Mercedes aanschaffen als cadeau!

Mocht jij een leuk cadeau voor je kind aan willen schaffen, dan gaat dit artikel jou verder helpen. In dit artikel gaan we jou namelijk meer vertellen over de kinderauto Mercedes. Dit is namelijk speelgoed waar vrijwel ieder kind zeer blij van wordt.

De kinderauto Mercedes is elektrisch en dit zorgt ervoor dat je kind nog rond kan rijden ook. Hoe gaaf is dat? Echter is dit niet het enige dat deze kinderauto te bieden heeft. Zo kan je kind in de kinderauto ook nog eens muziek luisteren. De auto zelf is voorzien van een aantal standaard liedjes, deze kan je gemakkelijk bedienen met behulp van het stuurwiel.

Ook is er een mogelijkheid om muziek te luisteren met behulp van een SD kaart of een USB stick. Dit zorgt ervoor dat je kind tijdens het rijden naar muziek kan luisteren.

kinderauto mercedes

Speelgoed van kwaliteit

Kies je voor de Mercedes kinderauto, dan kies je voor speelgoed van kwaliteit. Tenminste, wanneer je ervoor kiest om de kinderauto aan te schaffen bij een goede aanbieder. Een goede aanbieder zal er namelijk voor zorgen dat jouw kind een kinderauto krijgt die lang mee zal gaan.

Wij raden het altijd aan om voor kwalitatief speelgoed te kiezen, je moet er toch niet aan denken dat er wat met je kind gebeurd? Dit kan je voorkomen door op zoek te gaan naar een goede aanbieder. Verdiep je in verschillende aanbieders en kies ervoor om reviews door te nemen. Zo kom je er al snel achter als een aanbieder slechte kwaliteit levert.

Voor welke leeftijd is de kinderauto?

Mocht jij de kinderauto cadeau willen doen, dan is het goed om te weten dat dit speelgoed is voor kinderen tot en met 6 jaar oud. De auto heeft 1 zitplaats en is dus ook gemaakt voor 1 kind.

Op werkdagen voor 14.00 uur besteld,
dezelfde dag verstuurd!

Levering in NL en BE

Scherpe prijs

Hoogste kwaliteit

Kars Showroom

Wil je de elektrische auto’s voor kinderen in het echt zien? Maak dan vrijblijvend een afspraak om onze showroom in Varsseveld te bezoeken. De kleine kan dan ook gelijk even een testrit maken in één van de wagens van ons mini wagenpark.

Adres Kars BV:
Guldenweg 13
7051 HT Varsseveld

Neem contact met ons op    Bel direct