Op werkdagen voor 14.00 uur besteld,
dezelfde dag verstuurd!
Levering in NL en BE
Scherpe prijs
Gratis kenteken op naam
Op werkdagen voor 14.00 uur besteld,
dezelfde dag verstuurd!
Levering in NL en BE
Scherpe prijs
Gratis kenteken op naam

Elektrische kinderauto 2 persoons

Aanbieding!
Aanbieding!

Elektrische kinderauto 2 persoons

Meer speelplezier met de elektrische kinderauto 2 persoons van karstoys.nl. Laat jouw kinderen samen rondrijden in de elektrische accu kinderauto voor 2 personen. Niet alleen broertjes en zusjes spelen samen in deze leuke deelauto, maar ook vriendjes en vriendinnetjes kunnen nu meerijden. Bekijk de collectie met de coolste kinderauto’s voor alle kinderen in de leeftijd van 3 tot 6 jaar.

Voor jouw kinderen hebben we een stoere witte of roze Range Rover, waarin ze met zijn tweeën kunnen rondcruisen. Welke kinderauto is jouw favoriet? Ongeacht de keuze, je bent altijd verzekerd van een scherpe prijs voor de tweepersoons kinderauto. Bestel je de elektrische kinderauto voor 14:00 uur, dan sturen we hem dezelfde dag nog naar jou op.

Snelheid accu kinderauto’s

De elektrische kinderauto’s 2 persoons hebben een 12V elektromotor en zijn daardoor eenvoudig op te laden. Deze elektrische motor heeft genoeg power zodat twee kinderen van 3 tot 6 jaar oud erin kunnen rijden. Genoeg dus om samen met een vriendje of zusje een rondje te rijden. Een kalme 6 km/u is de maximum snelheid. Daardoor kun jij de auto stapvoets bijhouden.

Elektrische kinderauto 2 persoons met afstandsbediening

Kinderen kunnen de twee persoons kinderauto’s zelf besturen, maar mocht het nodig zijn dan kun jij de afstandbediening gebruiken om de kinderauto voor twee personen te besturen. Deze afstandsbediening leveren we standaard mee. Verder is iedere elektrische kinderauto voorzien van een oplaadbare 12V accu en een bijbehorende oplader. Door de power van deze accu kunnen jouw kinderen uren spelen in de elektrische kinderauto 2 persoons. Dankzij de bijgevoegde handleiding monteer je de auto zo en zitten jouw kleintjes in een mum van tijd in hun tweepersoons speelvoertuig.  Kom je er toch niet uit? Neem dan meteen contact op met onze klantenservice, zodat ze je op weg kunnen helpen.

Rijd veilig in tweepersoons elektrische kinderauto’s

Veiligheid staat uiteraard voorop. Voor ons is het net zo belangrijk als voor jou dat je kinderen veilig in hun kinderauto 2 persoons kunnen spelen. Daarom is de elektrische kinderauto 2 persoons uitgerust met een slow-start-systeem, wat ervoor zorgt dat de auto rustig naar de ingestelde snelheid optrekt. Bovendien kun je de snelheid van de kinderauto op 3 verschillende snelheden instellen. Kies uit 2, 4 of 6 kilometer per uur en laat jouw kinderen fijn spelen in hun speelgoedauto.

Op werkdagen voor 14.00 uur besteld,
dezelfde dag verstuurd!

Levering in NL en BE

Scherpe prijs

Hoogste kwaliteit

Kars Showroom

Wil je de elektrische auto’s voor kinderen in het echt zien? Maak dan vrijblijvend een afspraak om onze showroom in Varsseveld te bezoeken. De kleine kan dan ook gelijk even een testrit maken in één van de wagens van ons mini wagenpark.

Adres Kars BV:
Guldenweg 13
7051 HT Varsseveld

Neem contact met ons op    Bel direct