Op werkdagen voor 14.00 uur besteld,
dezelfde dag verstuurd!
Levering in NL en BE
Scherpe prijs
Gratis kenteken op naam
Op werkdagen voor 14.00 uur besteld,
dezelfde dag verstuurd!
Levering in NL en BE
Scherpe prijs
Gratis kenteken op naam

Kinderquads

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Kinderquad elektrisch 6V

Ben je op zoek naar een elektrische kinderquad voor kinderen van 2 tot 5 jaar oud? Dan ben je aan het juiste adres. Bij Kars Toys vind je een toffe rode kinderquad met 6V elektromotor. De elektrische kinderquads zijn prachtig speelgoed voor kinderen die van scheuren over ‘ruig’ terrein houden, zoals heuvels, zand en grind. Anders dan de elektrische kinderauto’s is deze elektrische kinderquad namelijk speciaal ontworpen voor onverharde routes, net als een echte quad. De elektrische kinderquad rijdt vooruit en achteruit en kan ook op de parkeerrem worden stilgezet.

Elektrische kinderquads

Elektrisch rijden is de toekomst, ook voor kinderquads. Kies juist daarom voor een elektrische kinderquad met oplaadbare accu. Deze variant van de kinderquad is de laatste jaren ontzettend populair, omdat er geen ongezonde uitstoot meer is van een verbrandingsmotor. Bovendien kun je de kinderquad gewoon elektrisch opladen voor een volgende rit en heb je geen fossiele brandstof meer nodig om te crossen. Daarom is de elektrische mini quad het beste exemplaar voor kinderen.

Bij bestelling van de elektrische kinderquad ontvang je een pakket met gedetailleerde instructies om de kinderquad zelf eenvoudig te kunnen monteren. Kom je er niet uit? Dan biedt Kars Toys assistentie voor montage van de elektrische kinderquad.

Elektrische kinderquads testen in de showroom

Elektrische kinderquads zijn te bestellen via de webshop, maar ook verkrijgbaar in onze winkel. Naast de kinderquads verkopen we nog veel meer elektrische kindervoertuigen, waaronder kinderauto’s, scooters en botsauto’s voor kinderen. Wil je meer informatie ontvangen over de kinderquads of ben je specifiek benieuwd naar de garantie en voorwaarden die Kars Toys biedt? Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak om langs te komen in onze showroom in Varsseveld. In de showroom vind je namelijk ook ons zelfgebouwde testcircuit waar je kinderen een vrijblijvende testrit kunnen maken in alle showroommodellen.

Op werkdagen voor 14.00 uur besteld,
dezelfde dag verstuurd!

Levering in NL en BE

Scherpe prijs

Hoogste kwaliteit

Kars Showroom

Wil je de elektrische auto’s voor kinderen in het echt zien? Maak dan vrijblijvend een afspraak om onze showroom in Varsseveld te bezoeken. De kleine kan dan ook gelijk even een testrit maken in één van de wagens van ons mini wagenpark.

Adres Kars BV:
Guldenweg 13
7051 HT Varsseveld

Neem contact met ons op    Bel direct