Op werkdagen voor 14.00 uur besteld,
dezelfde dag verstuurd!
Levering in NL en BE
Scherpe prijs
Gratis kenteken op naam
Op werkdagen voor 14.00 uur besteld,
dezelfde dag verstuurd!
Levering in NL en BE
Scherpe prijs
Gratis kenteken op naam

Lamborghini

Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!

Lamborghini kinderauto kopen?

Deze gifgroene SUV van Lamborghini is niet alleen super stoer, maar ook echt comfortabel door de EVA-rubberbanden en de heerlijke kunstlederen kuipstoel. Bij Karstoys.nl vind je allerlei modellen kinderauto’s voor kinderen in de leeftijd van 1 tot 6 jaar oud.

Elektrische kinderauto met afstandsbediening

Wil je af en toe zelf ook even de Lamborghini Urus kinderauto besturen? Dat kan, want deze elektrische kinderauto komt met een afstandsbediening. Jouw kind kan er zelf in rijden, gasgeven met een echt gaspedaal en vooruit en achteruit schakelen met de schakelpook. Maar als ze moe worden of geen zin meer hebben om te rijden dan neem je het zo van ze over. Met de afstandsbediening  laat je de auto zelf rijden, stoppen en stuur je links en rechts.

Lamborghini Highlights:

  • Safe softstart
  • Muziek spelen via radio, USB en SD kaart
  • Kunstleer zitje
  • Kop- en achterlampen
  • Power accu voor kracht
  • Makkelijk monteren

Veiligheidsvoorziening in de Lamborghini kinderauto

De elektrische kinderauto met softstart trekt rustig op naar de ingestelde snelheid. Deze softstart functie maakt spelen in de kinderauto veilig. Dit helpt hele jonge kinderen ook om het rijden in een elektrische kinderauto rustig aan te leren zonder direct weg te scheuren. En deze Lamborghini Urus beschikt ook over een veiligheidsgordel waarmee je je kind kunt vastzetten.

Rijden in een elektrische kinderauto

Deze Lamborghini Urus is standaard van leuke muziek voorzien die kinderen kunnen bedienen met de knop bij het stuurwiel. Liever eigen muziek luisteren? Dat kan ook, want er is een mogelijkheid om een SD kaart of USB stick aan te sluiten. Dan kan jouw kind voor zijn of haar lievelingsmuziek kiezen. Op een zachte ondergrond raakt de snelheid van de elektrische kinderauto sterk beperkt. De kinderauto’s kunnen natuurlijk wel over gras rijden, alleen gaat dit wat minder snel. Dus om de topsnelheid te behalen raden we rijden op een verharde ondergrond aan.

Hoe zorg je dat de kinderauto accu langer mee gaat?

De accu gaat niet eindeloos mee, ook is die van een elektrische Lamborghini kinderauto nog zo sterk. Maar je kunt wel zorgen dat de accu langer meegaat. Maar hoe doe je dat? Dit zijn onze tips:

Elektrische Lamborghini accu en ondergrond

Wanneer de kinderauto over onverharde ondergrond rijdt, moet de accu heel hard werken. Daardoor slijt de accu meer en loopt hij sneller leeg. Probeer daarom zo veel mogelijk over verharde ondergrond te rijden zoals de straat, de stoep of een geasfalteerd terrein. Als je de batterij minder zwaar belast, blijft hij in betere staat.

Lamborghini voor de kleintjes

De elektrische Lamborghini kinderauto is speciaal ontworpen voor kleine kinderen tot 6 jaar. Laat daarom geen grotere en zwaardere kinderen in de kinderauto spelen, want dit trekt de accu niet. Ten eerste loop de accu daardoor sneller leeg. Ten tweede slijt de accu sneller door overbelasting. Ga er dus ook niet zelf in rondrijden, hoe verleidelijk dat ook is. De constructie van de kinderauto is ook niet geschikt voor volwassenen.

Lege accu van kinderauto voorkomen

Als de kinderauto Lamborghini accu voor een lange tijd leeg blijft, kan dit schade opleveren aan de accu. Dus als je kind voor een langere periode niet met de kinderauto speelt, omdat je bijvoorbeeld op vakantie gaat, dan is het verstandig om de accu uit de kinderauto te verwijderen. Dit zorgt ervoor dat de accu niet verder leegloopt. Probeer de accu eens per maand op te laden, zodat de accu krachtig blijft. Als je de accu wil schoonmaken kan je dat met een vochtige doek doen.

Laadprocedure elektrische kinderauto Lamborghini

Nadat je de kinderauto Lamborghini hebt opgehaald of ontvangen leg je hem de eerste keer tussen de 9 en 10 uur aan de lader. Iedere volgende keer laden duurt korter, namelijk 6 tot 8 uur. Wanneer je kind klaar is met spelen in de auto kun je hem direct aan bijbehorende lader leggen. Let er wel op dat de accu nooit langer dan 12 uur aan de lader ligt, om defecten aan de accu te voorkomen.

Veelgestelde vragen over Lamborghini kinderauto

1.     Wat is de maximale snelheid van de elektrische kinderauto Lamborghini in kilometer per uur?

Met banden compleet van rubber gemaakt, halen de stoere elektrische kinderauto’s van Lamborghini een mooie topsnelheid van 6 km/u. Met deze kalme vaart houd je de auto zelf makkelijk lopend bij, terwijl jouw kind veilig en blij van rondrijden in de elektrische kinderauto kan genieten. De Lamborghini kinderauto’s rijden het beste en snelste over een verharde ondergrond, want daar pakken de banden makkelijker grip zonder dat ze last krijgen van weerstand. Bij onverharde ondergronden zoals tapijt, zand of gras, neemt de maximale snelheid van de Lamborghini kinderauto behoorlijk af, omdat hij dan wel last heeft van weerstand.

2.     Welke kleuren Lamborghini kinderauto’s hebben jullie?

Onze Lamborghini elektrische kinderauto’s zijn beschikbaar in de mooiste kleur die het merk kent. Deze gave elektrische kinderauto op accu leveren we in een gave gifgroene kleur. Willen jouw kinderen graag met een gifgroene Lamborghini kinderauto op pad? Stelen ze graag de show in een knalgroene Lamborghini Urus of willen ze graag met een originele groene kinderauto op elektrische accu cruisen? Wat jouw kinderen ook blij maakt, waar ze ook het meeste plezier uit halen, bij Kars Toys hebben we voor iedere kind de leukste kinderauto van Lamborghini.

3.     Hoe kan ik de elektrische kinderauto van Lamborghini met mijn kind komen uitproberen?

Absoluut, jij en je kinderen zijn van harte welkom op ons eigen circuit in Varsseveld. In onze showroom hebben we een gave testronde gebouwd waar jouw kind een proefrit mag maken in de gifgroene Lamborghini kinderauto. Want alleen dan weet je zeker dat de kinderauto Lamborghini als cadeau voor je kind een daverend succes is. Tevens kunnen jullie allerlei andere automerken en verscheidene andere voertuigen uitproberen, zoals elektrische kinderbotsauto’s (bumper cars), kinderscooters, trapskelters en gave drift karts voor de oudere kinderen. Wees welkom op ons kinderauto-circuit in onze showroom in Varsseveld.

Op werkdagen voor 14.00 uur besteld,
dezelfde dag verstuurd!

Levering in NL en BE

Scherpe prijs

Hoogste kwaliteit

Kars Showroom

Wil je de elektrische auto’s voor kinderen in het echt zien? Maak dan vrijblijvend een afspraak om onze showroom in Varsseveld te bezoeken. De kleine kan dan ook gelijk even een testrit maken in één van de wagens van ons mini wagenpark.

Adres Kars BV:
Guldenweg 13
7051 HT Varsseveld

Neem contact met ons op    Bel direct