Op werkdagen voor 14.00 uur besteld,
dezelfde dag verstuurd!
Levering in NL en BE
Scherpe prijs
Gratis kenteken op naam
Op werkdagen voor 14.00 uur besteld,
dezelfde dag verstuurd!
Levering in NL en BE
Scherpe prijs
Gratis kenteken op naam

Land Rover

Aanbieding!

Elektrische Land Rover kinderauto

De robuuste elektrische Land Rover is een feest voor ieder kind! De kleine autoliefhebber kan zelf de elektrische kinderauto besturen, maar ook als ouder beleef je er een hoop plezier door de elektrische kinderauto op afstand te besturen met bijbehorende 2.4 GHZ afstandsbediening. De sterke 12V accu zorgt voor uren speelplezier.

Land Rover Highlights

  • Comfortabele stoel van kunstleer
  • Krachtige accu
  • EVA banden
  • Eenvoudig te monteren

Kinderauto voor twee personen

Eindeloos samen spelen in de tweezits Land Rover kinderauto. Met deze elektrische auto kind 2 persoons kunnen je kinderen nu ook samen in hun kinderauto rondrijden met hun vriendje of vriendinnetje. Want in de duo uitvoering zitten twee stoeltjes naast elkaar. Twee keer zoveel speelplezier in deze tweezits kinderauto van Karstoys.nl.

Veilig spelen in een elektrische Land Rover kinderauto

Ook tijdens het spelen staat veiligheid voorop. Daarom zijn de elektrische kinderauto’s van Land Rover van een slowstart systeem voorzien. Dit systeem zorgt ervoor dat de kinderauto rustig optrekt naar de gekozen snelheid. Je kunt kiezen uit drie verschillende snelheden, dus ook daar is over nagedacht. Dat maakt veilig samen rijden in een elektrische kinderauto simpel en leuk.

Gordel om in de kinderauto

In iedere elektrische Land Rover kinderauto zitten veiligheidsgordels. Zodat je kind veilig vastzit tijdens een autoritje. Daarbij leren ze dan ook meteen dat de gordel om moet in de auto, als ze dat niet allang wisten. Veiligheid gaat voorop, ook in elektrische kinderauto’s. Als het nodig is kun je altijd de besturing van de kinderauto overrulen met de afstandsbediening. Houd daarom een oogje in het zeil als je kinderen met de elektrische kinderauto rondcruisen.

Zuinigheid accu kinderauto Range Rover

De accu van een elektrische kinderauto Range Rover is sterk, maar niet oneindig. Als je er zuinig mee omgaat gaat de accu langer mee. Hier zijn wat tips voor zuinig accu gebruik:

Kinderauto Range Rover: geschikte ondergrond

Probeer voornamelijk op een verharde ondergrond te rijden zoals de stoep, op straat of op asfalt. Wanneer je veel over een onverharde ondergronden zoals zand, gras of grind rijdt met de kinderauto Range Rover gaat de accu sneller leeg en kan deze in sommige gevallen zelfs beschadigd raken.

Alleen voor de kleintjes

Laat alleen kinderen in de auto rijden in de leeftijd waarvoor de kinderauto geschikt. We snappen dat het verleidelijk is om er even zelf in te stappen, maar als je wil dat de kinderauto langer meegaat kun je het spelen in deze auto beter aan je kinderen overlaten. Als er een ouder kind dat groter en zwaarder is in de kinderauto rijdt, kan dit de accu te zwaar belasten. Daarbij kan te veel gewicht de auto zelf ook beschadigen.

Geen lege accu in kinderauto Range Rover

Als de accu voor een lange tijd leeg blijft, kan de accu stuk gaan. Dus als je kind voor een langere periode niet met de kinderauto Range Rover gaat spelen, dan raden we aan de accu te verwijderen. Daarnaast is het goed om de accu minimaal een keer per maand op te laden met de bijbehorende acculader. Dit zorgt ervoor dat de accu niet volledig leegloopt. Reinig de accu van de elektrische kinderauto met een licht vochtige doek.

Laadprocedure Range Rover kinderauto

Leg de elektrische kinderauto de eerste keer 9 tot 10 uur lang aan de lader. Probeer de accu tijdens alle volgende oplaadbeurten ongeveer 6 à 8 uur aan de lader te leggen. En let erop dat de accu nooit langer dan 12 uur aan de oplader ligt, want dit kan de accu beschadigen. Laad de kinderauto Range Rover na ieder gebruik op. Dat kan direct als je de auto wegzet, maar ook voordat de auto weer meegaat voor een ritje.

Kinderauto’s testen in onze showroom

Kars Toys heeft de mooiste exclusieve elektrische accu kinderauto’s. Op afspraak ben je welkom in onze gave showroom waar de kinderen een vrijblijvende testrit kunnen maken in ieder showmodel. Bij ons krijg je gegarandeerd goede service en we leveren vanuit de voorraad. We versturen de artikelen ook op bestelling. Tot snel bij Kars Toys in Varsseveld.

Op werkdagen voor 14.00 uur besteld,
dezelfde dag verstuurd!

Levering in NL en BE

Scherpe prijs

Hoogste kwaliteit

Kars Showroom

Wil je de elektrische auto’s voor kinderen in het echt zien? Maak dan vrijblijvend een afspraak om onze showroom in Varsseveld te bezoeken. De kleine kan dan ook gelijk even een testrit maken in één van de wagens van ons mini wagenpark.

Adres Kars BV:
Guldenweg 13
7051 HT Varsseveld

Neem contact met ons op    Bel direct