Op werkdagen voor 14.00 uur besteld,
dezelfde dag verstuurd!
Levering in NL en BE
Scherpe prijs
Gratis kenteken op naam
Op werkdagen voor 14.00 uur besteld,
dezelfde dag verstuurd!
Levering in NL en BE
Scherpe prijs
Gratis kenteken op naam

Mercedes Kinderauto’s

Bent u op zoek naar een origineel cadeau voor uw (klein)kinderen? Wij bieden verschillende Mercedes kinderauto’s aan! De kinderauto’s zijn kleine replica’s van echte modellen van Mercedes. Zo vindt u in onze webshop onder meer een Mercedes C63 AMG. Net als dat we u een kleinere variant van de AMG G63 kunnen aanbieden. Of koopt u liever een GTR AMG of een GLC 63 S AMG? U heeft bij ons de keuze uit al deze modellen. Wie op zoek is naar de leukste Mercedes kinderauto’s is bij ons dus absoluut aan het juiste adres!

Mercedes kinderauto’s in verschillende kleuren

Wij kunnen u Mercedes kinderauto’s in diverse kleuren aanbieden. Zo vindt u in onze webshop roze, zwarte en ook witte auto’s. De zwarte en witte auto’s hebben een zeer luxe uitstraling, terwijl roze juist weer erg hip is. Omdat u bij ons de keuze uit verschillende modellen en kleuren heeft, vindt u altijd wel een auto die goed bij uw kind past! Wilt u de verschillende opties het liefst met eigen ogen bekijken? Dan kunt u op afspraak langskomen in onze showroom!

Alle kinderauto’s komen inclusief afstandsbediening

De Mercedes kinderauto’s in onze webshop zijn allemaal van een afstandsbediening voorzien. Daardoor wordt het voor u mogelijk om de kinderauto op afstand te besturen. Gaat u samen met uw kind op pad? Dan kunt u op ieder moment ingrijpen, bijvoorbeeld als uw kind bijna van de stoep afrijdt. De afstandsbediening maakt de kinderauto extra veilig, maar zorgt er ook voor dat u samen met uw kind kunt spelen.

De kinderauto’s zijn zeker luxe te noemen

Mercedes is een luxe automerk, en dus mogen de replica’s voor uw kind ook best luxe zijn. Veel van de auto’s komen met extra functies. Zo zijn de meeste Mercedes kinderauto’s van een geluidsinstallatie voorzien. Vaak hebben de auto’s een aantal standaardnummers die tijdens het rijden afgespeeld kunnen worden. Met een SD-kaart of USB-stick is het ook mogelijk om uw eigen afspeellijst samen te stellen.

Een 12V-accu en een topsnelheid van 6 km/u

De Mercedes kinderauto’s in onze webshop zijn stuk voor stuk voorzien van een 12V-accu. Daarmee kan uw kind 30 tot 60 minuten rondrijden. Zodra de accu leeg is, kunt u deze uiteraard weer gewoon opladen. De topsnelheid van de kinderauto’s is 6 kilometer per uur. Zo kunt u de auto gemakkelijk te voet bijhouden. Op een onverharde ondergrond zal de topsnelheid lager liggen, omdat de banden daar minder grip hebben.

Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Bestelt u vandaag een van onze Mercedes kinderauto’s? Wanneer u voor 14.00 uur een bestelling plaatst, versturen we de kinderauto’s dezelfde dag nog! Na ontvangst heeft u 6 maanden lang garantie op de kinderauto. Wilt u de auto’s eerst met eigen ogen bekijken? Dat kan op afspraak in onze showroom in Varsseveld. De kinderen kunnen de auto hier ook uitproberen op ons circuit.

Op werkdagen voor 14.00 uur besteld,
dezelfde dag verstuurd!

Levering in NL en BE

Scherpe prijs

Hoogste kwaliteit

Kars Showroom

Wil je de elektrische auto’s voor kinderen in het echt zien? Maak dan vrijblijvend een afspraak om onze showroom in Varsseveld te bezoeken. De kleine kan dan ook gelijk even een testrit maken in één van de wagens van ons mini wagenpark.

Adres Kars BV:
Guldenweg 13
7051 HT Varsseveld

Neem contact met ons op    Bel direct