Op werkdagen voor 14.00 uur besteld,
dezelfde dag verstuurd!
Levering in NL en BE
Scherpe prijs
Gratis kenteken op naam
Op werkdagen voor 14.00 uur besteld,
dezelfde dag verstuurd!
Levering in NL en BE
Scherpe prijs
Gratis kenteken op naam

Roze kinderauto’s

In onze webshop vindt u kinderauto’s in verschillende kleuren. Zo hebben we witte, zwarte en ook roze kinderauto’s. De kleur roze geeft de auto’s een mooie en hippe uitstraling. Veel kinderen zijn dol op deze kleur! Geldt dat ook voor uw kindje? Dan kunnen we u verschillende roze kinderauto’s aanbieden! De meeste van onze roze kinderauto’s zijn replica’s van echte modellen. Bent u benieuwd naar wat wij u te bieden hebben? Lees dan verder!

Roze kinderauto’s van diverse merken

We hebben roze kinderauto’s van diverse merken. Zo hebben we bijvoorbeeld een Mercedes C63 AMG in het roze. Bent u zelf een liefhebber van Audi? Of is uw kindje helemaal gek van dit merk? Dan kunnen we u de Audi RS Q8 in het roze aanbieden! Andere mogelijkheden zijn de Range Rover Evoque en de Bentley Continental. Al deze kinderauto’s zijn in de kleur roze beschikbaar. Daarnaast bieden we ook een roze Bumper Car aan. Deze auto is geen replica van een echt merk, maar heeft de vorm van een klein botsautootje

Naast dat we roze kinderauto’s aanbieden, bieden we ook auto’s in andere kleuren aan. Sluit een zwarte of witte auto beter op de wensen van uw kind aan? Dan raden we u aan om ook de overige auto’s in onze webshop te bekijken!

Veiligheid staat uiteraard voorop

Net als u, hechten wij uiteraard veel waarde aan veiligheid. Om die reden is de topsnelheid van onze roze kinderauto’s 6 kilometer per uur. Daardoor kan uw kind nooit hard botsen en bent u in staat om de auto wandelend bij te houden. Daarnaast zit er bij elke kinderauto een afstandsbediening, zodat u kunt ingrijpen wanneer het nodig is. Veel van de kinderauto’s zijn bovendien van een gordel voorzien, net als een echte auto.

Met onze roze kinderauto’s kiest u ook voor kwaliteit. Op de meeste auto’s uit onze webshop bieden we 6 maanden garantie. Stopt de auto in die 6 maanden tijd onverhoopt met werken? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen en zorgen wij voor een passende oplossing!

Roze kinderauto’s bestellen

Wilt u de mooiste roze kinderauto’s bestellen? Dat doet u eenvoudig in onze webshop! Als u vandaag voor 14.00 uur een kinderauto bestelt, sturen we de auto dezelfde dag nog op. Zo heeft u de kinderauto ook al snel in huis. Bekijkt u ons aanbod roze kinderauto’s het liefst met eigen ogen? Dan kunt u op afspraak langskomen in onze showroom in Varsseveld. Daar kan uw kind de auto’s ook meteen testen op ons circuit.

Heeft u vragen over onze kinderauto’s? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze service en over de roze kinderauto’s die wij u kunnen aanbieden.

Op werkdagen voor 14.00 uur besteld,
dezelfde dag verstuurd!

Levering in NL en BE

Scherpe prijs

Hoogste kwaliteit

Kars Showroom

Wil je de elektrische auto’s voor kinderen in het echt zien? Maak dan vrijblijvend een afspraak om onze showroom in Varsseveld te bezoeken. De kleine kan dan ook gelijk even een testrit maken in één van de wagens van ons mini wagenpark.

Adres Kars BV:
Guldenweg 13
7051 HT Varsseveld

Neem contact met ons op    Bel direct