Op werkdagen voor 14.00 uur besteld,
dezelfde dag verstuurd!
Levering in NL en BE
Scherpe prijs
Gratis kenteken op naam
Op werkdagen voor 14.00 uur besteld,
dezelfde dag verstuurd!
Levering in NL en BE
Scherpe prijs
Gratis kenteken op naam

Skelters

Aanbieding!

Skelter kopen?

Lekker door de straten crossen. Met een skelter beleeft jouw kind de leukste avonturen. Je vindt de beste skelter voor jouw kinderen in onze webshop. De Hypermotion skelter is het model met een fantastische prijs-kwaliteitverhouding. Buitenspelen met deze skelter is het perfecte cadeau voor kinderen.

Skelter 5 jaar tot 12 jaar

In onze webshop vind je de geweldige Hypermotion skelter voor kinderen in de leeftijd van 5 tot 12 jaar oud. Deze trap skelter brengt jouw kind in beweging en geeft een hoop speelplezier. En dankzij de hippe look steelt jouw kind de show in de buurt. De trap skelters hebben een comfortabele kuipstoel met rugleuning die verstelbaar is waardoor jouw kinderen lang plezier hebben van de Hypermotion skelter.

Meisjes skelter

Wie denkt dat skelteren alleen voor jongens is, die heeft het goed mis. Skelteren is voor alle kinderen. Onze Hypermotion skelters zijn ook meisjes skelters. Gaat jouw kind voor een mooie blauwe skelter, een hippe groene skelter of een toffe witte skelter? Al onze skelters zijn voorzien van rubberen banden, om heerlijk te kunnen skelteren op alle soorten ondergronden. Modder, mul zand, gras en stenen, met de Hypermotion skelter kunnen zij ieder avontuur aan.

Veilig buitenspelen met een skelter

Bij karstoys.nl vinden wij het belangrijk dat kinderen onbezorgd kunnen buitenspelen. Daarom vind je bij ons alleen skelters met een goede, veilige handrem. Deze rem werkt op beide achterwielen waardoor je kind meteen stil komt te staan. En een ander prettig onderdeel is de kettingafdekking. De ketting afdekking van onze skelters zorgt ervoor dat de kleding van jouw kind niet onder de smeer en scheuren zit na een dag spelen.

Skelters die tegen een stootje kunnen

Een belangrijk aandachtspunt van de Hypermotion Skelter is kwaliteit. Jouw skelter moet immers jaren meegaan, terwijl je kind er dagelijks plezier van heeft. Dankzij het verstelbaar kuipstoeltje kun je de maat van de Skelter aanpassen op de beenlengte van jouw kids. Het frame is stevig en kan tegen een stootje en aan comfortabele banden is ook gedacht. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest in de fabriek. Daarom verdienen de Hypermotion skelters dan ook het CE-keurmerk.

Trapskelter

Een trapskelter is ontzettend milieuvriendelijk. Doordat de trapskelters niet op motor rijden, zijn ze erg duurzaam en milieuvriendelijk. Als je bang bent dat je te veel stroom verbruikt met een elektrische auto dan zit je goed met een trapskelter, want dat doen skelters gelukkig niet. Bovendien gaan trapskelters ook nog eens jarenlang mee, waardoor jouw kinderen jarenlang met de trapskelter kunnen buitenspelen. Kies voor een duurzame trapskelter: spaar de natuur en bespaar op de elektriciteitsrekening.

Skelter proberen

Eerst even een skelter komen proberen met je kinderen?  Kom gerust langs bij onze showroom in Varsseveld. Op ons zelfgebouwde circuit kan jouw kind in een veilige omgeving een testrit maken. Naast onze skelters kunnen jullie ook onze elektrische kinderkarts, scooters voor kinderen en toffe elektrische bumper cars uitproberen.

Veelgestelde vragen Hypermotion Skelters

1.     Hoe wordt de skelter aangedreven?

Trapskelters, zoals het woord al zegt, drijf je aan door te trappen. Met hun volledig rubberen banden rollen de trapskelters gemakkelijk als ze in beweging zijn gebracht. Je kinderen komen actief in beweging bij het rondcrossen op deze hypermotion skelters. Hoewel ze prima over onverharde oppervlakken kunnen rijden, is het toch fijner en soepeler rijden over een verharde ondergrond, want daar hebben hun banden weinig last van weerstand. Onverharde ondergronden zoals tapijt, zand en gras maken het trappen in de skelter aanzienlijk zwaarder.

2.     Welke kleuren zitten in jullie assortiment van trapskelters?

Onze skelters zijn verkrijgbaar in drie stoere kleuren. We leveren de hypermotion trapskelters in groen, blauw en wit. Willen jouw kinderen graag rondtrappen met een blauwe skelter of zie je ze toch eerder voor een groene kiezen? Welke kleur trapskelter jouw kinderen het liefste rijden laten we helemaal aan hen over. Bij Kars Toys hebben we voor ieder kind de populairste skelterkleuren. Kom gerust langs in de showroom en ontdek welke kleur trapskelter jouw kind fantastisch vindt.

3.     Hoe kan ik met mijn kind de skelters uitproberen?

Jullie zijn samen uiteraard van harte welkom op ons zelfgebouwde oefencircuit in Varsseveld om de trapskelters te testen. In onze grote showroom hebben we een mooie oefenroute ontworpen waar jouw kinderen testrit kunnen maken met de hypermotion skelters. Want dan pas weet je helemaal zeker dat de trapskelter het ideale, avontuurlijke cadeau voor jouw kind is. Bovendien staan er nog meer toffe voertuigen klaar voor een testrit in onze showroom. Dit zijn allemaal elektrisch aangedreven voertuigen zoals kinderauto’s op accu van allerlei topmerken, elektrische kinderbotsauto’s voor de kleintjes (bumper cars), kinderscooters en drift karts. Kom langs in onze showroom voor een ritje op het oefencircuit.

Op werkdagen voor 14.00 uur besteld,
dezelfde dag verstuurd!

Levering in NL en BE

Scherpe prijs

Hoogste kwaliteit

Kars Showroom

Wil je de elektrische auto’s voor kinderen in het echt zien? Maak dan vrijblijvend een afspraak om onze showroom in Varsseveld te bezoeken. De kleine kan dan ook gelijk even een testrit maken in één van de wagens van ons mini wagenpark.

Adres Kars BV:
Guldenweg 13
7051 HT Varsseveld

Neem contact met ons op    Bel direct