Audi Q8 Elektrische Kinderauto met Afstandsbediening - Zwart

€ 269,95

€ 209,95

Op voorraad
Voor 21:00 besteld, morgen in huis

Wat vinden wij

Met gratis eigen kenteken
Ontvang bij iedere bestelling een gratis kenteken met de naam van uw kind. Deze kan je bij het afrekenen invullen bij het veld "Extra informatie".

Specificaties

Aantal personen: 1 persoon
Afmeting auto: 108 x 66 x 55 cm
Afstandsbediening: Ja
CE-keurmerk: Ja
Entertainment: Ja
Garantie: 6 maanden
Geschikt voor: Kinderen tussen 2 en 6 jaar
Kleur: Zwart
Maximaal gebruikersgewicht: 30 kg
Merk: KARS-Toys
Merk auto: Audi
Rijtijd: 30-60 minuten
Snelheid: 6 km/h
Soft start: Ja
Type banden: Rubberbanden (EVA)
Veiligheidsgordel: Ja
Verlichting: Koplampen en achterlicht
Versnelling: Voor- en Achteruit
Voltage: 12V

Productomschrijving

Audi Q8 Elektrische Kinderauto met Afstandsbediening - Zwart

Met de zwarte Audi Q8 Kinderauto steel je overal de show. Deze auto is uitgerust is met de allerlaatste nieuwtjes. Naast normale besturing kan hij ook via de bijgeleverde afstandsbediening bestuurd worden. De kinderauto Audi Q8 heeft een soft start (trekt zonder schokken op). Andere opties zijn: rubber EVA-banden, gespoten laklaag, met zwart leer beklede stoel (i.p.v. beige), gordel, startknop, MP3/SD/USB- aansluiting, werkende voor- en achterlampen, verlicht dashboard en een geveerde achteras. Kan ook via de afstandsbediening op 3 snelheden rijden, topsnelheid 6 km/u. Bestel jouw Audi Q8 12V kinderauto nu direct online!

Highlights:

  • Soft start functie
  • Lederen stoel
  • Rubberen banden (EVA)
  • Veiligheidsgordel
  • Krachtige accu
  • USB + MP3 aansluiting

Elektrische kinderauto met schakelfunctie

Deze elektrische Audi Q8 kinderauto kan voor én achteruitrijden. Door middel van een schakelpookje op het dashboard. De kinderauto beschikt over startgeluid en muziek in het stuur. Het dashboard is voorzien van verlichting en beschikt over een display met een MP3/ aansluiting en een digitale voltmeter. Deze Audi Q8 elektrische kinderauto is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar (i.v.m. kleine onderdelen) tot ongeveer 6 jaar.

Afstandsbediening voor de kinderauto

Deze Audi Q8 zwart kinderauto is uitgerust met een 2.4 GHz. afstandsbediening, zodat je zelf de kinderauto kunt besturen! Je kunt de auto op afstand voor en achteruit, links en rechtsom sturen. Zodra je kind groot genoeg is kan hij/zij zelf gas geven en sturen. Kortom dé auto voor jouw kind!