Bentley Continental Supersports Elektrische Kinderauto met Afstandsbediening - Rood en Zwart

Kleur Kars
€ 399,95

€ 339,95

Op voorraad
Voor 21:00 besteld, morgen in huis

Wat vinden wij

Met gratis eigen kenteken
Ontvang bij iedere bestelling een gratis kenteken met de naam van uw kind. Deze kan je bij het afrekenen invullen bij het veld "Extra informatie".

Specificaties

Aantal personen: 2 personen
Afmeting auto: 132 x 87 x 55 cm
Afstandsbediening: Ja
CE-keurmerk: Ja
Entertainment: Ja
Garantie: 6 maanden
Geschikt voor: Kinderen tussen 2 en 6 jaar
Kleur Kars: Rood en Zwart
Maximaal gebruikersgewicht: 40 kg
Merk auto: Bentley
Rijtijd: 30-60 minuten
Snelheid: 2,5 - 5 km/h
Soft start: Ja
Type banden: Rubberbanden (EVA)
Veiligheidsgordel: Ja
Verlichting: Koplampen en achterlicht
Voltage: 12V

Productomschrijving

Bentley Continental Supersports Elektrische Kinderauto 1,5/2 Persoons met Afstandsbediening - Rood en Zwart

Onze splinternieuwe tweepersoons elektrische wagen voor kinderen is binnen: de Bentley Continental! Het is een moderne elektrische kinderauto met hoge herkenningswaarde, want hij ziet er net zo uit als de echte Bentley Continental GT. Deze luxe Bentley kinderauto biedt een indrukwekkend ontwerp, ultiem comfort en een zeer sportieve look voor kinderen. Alleen de topsnelheden van de kinderauto en de echte Bentley lopen (gelukkig) behoorlijk uiteen, waar de elektrische kinderauto 5 km/u rijdt, bereikt de echte Bentley een topsnelheid van 333 km/u.
Laten we ook de aantrekkelijke extra opties van de Bentley accu kinderauto even bekijken! Deze elektrische kinderauto Bentley heeft twee zitplaatsen met skai bekleding en rijdt super lekker op vier EVA rubberen banden. Bovendien voldoet de accu kinderauto aan alle Europese wet- en regelgeving voor speelgoed en heeft deze kinderauto Bentley het CE-certificaat, net als onze andere kindervoertuigen. Deze accu kinderauto is geschikt voor twee kinderen in de leeftijd van 2 tot 6 jaar.

Highlights:

  • Veiligheidsgordel voor beide stoelen
  • Krachtige 12V accu
  • Makkelijke montage
  • Soft start
  • Entertainmentsysteem voor eigen liedjes

De afstandsbediening voor de elektrische kinderauto

Via de remote control stel je zelf de snelheid in van de elektrische kinderauto, ook wanneer je kinderen er zelf in cruisen kun je hun keuzes overrulen (van remmen tot sturen en gasgeven). De Bentley tweepersoons kinderauto leveren we met een bijbehorende 2.4G afstandsbediening. Daarnaast beschikt deze tweepersoons kinderauto over een systeem waardoor de kinderauto langzaam op gang komt bij gasgeven, het zogenaamde slow-start systeem. Je kunt de elektrische kinderauto ook op afstand laten stoppen wanneer jij dat wil.