Elektrische Drift Kart Deluxe - Blauw

Kleur Kars
Type drift kart
€ 349,95

€ 299,95

Op voorraad
Voor 21:00 besteld, morgen in huis

Wat vinden wij

Met gratis eigen kenteken
Ontvang bij iedere bestelling een gratis kenteken met de naam van uw kind. Deze kan je bij het afrekenen invullen bij het veld "Extra informatie".

Specificaties

Aandrijving: 2-wielaandrijving
Aantal motoren: 2
Aantal personen: 1 persoon
Afmeting kart: 110 x 66 x 54 cm
Afstandsbediening: Nee
Bluetooth: Nee
Claxon: Ja
Entertainment: Ja
Garantie: 1 jaar, 3 maanden op de accu
Geschikt voor: Kinderen tussen 6 en 14 jaar
Gewicht: 21 kg
Kleur Kars: Blauw
Maximaal gebruikersgewicht: 50 kg
Race edition: Nee
Rijtijd: 30-45 minuten
Snelheid: 9 - 12 km/h
Soort accu: 12V 7AH 2x
Type banden: Kunststof banden met rubberen loopvlak
Type drift kart: Deluxe
Type gordel: Heupgordel
Type rem: Elektrische rem (bij loslaten gaspedaal)
Type stoel: Kunststof
Verlichting: Nee
Voltage: 12V 2x
Wattage: 120W
Algemeen
Laadtijd: 10 - 12 uur

Documenten

Productomschrijving

Elektrische Drift Kart Deluxe - Blauw 

Stap in de nieuwe Drift Kart Deluxe, jouw kart die zorgt voor grenzeloos rijplezier. Deze krachtige kart is de verbeterde versie van de Drift Kart Basic en bevat een reeks indrukwekkende eigenschappen. Met slechts één druk op de knop kun je de Drift Kart starten, je kan schakelen tussen hoge en lage snelheden en zowel voor- als achteruit rijden. Met de pedalen onder je voeten voelt uw kind de sensatie van snelheid en driften terwijl de twee krachtige motoren de wielen aandrijven. Uw kind zal uren plezier beleven met het scheuren in deze Drift Kart Deluxe.

Vernieuwde versie Drift Kart:

Onze nieuwe Drift Kart Deluxe is de vernieuwde variant van de Drift Kart Basic. De Drift Kart Deluxe beschikt dan ook over een paar nieuwe functies, die de basic niet heeft. Daarnaast kan de Drift Kart een snelheid behalen van 9-12 km/h, zodat uw kind soepel kan driften als een echte coureur. Daarnaast biedt de stevige stalen constructie en duurzame materialen een langdurige rijervaring. 

Wat maakt de Drift Kart Deluxe uniek: 

  • Entertainment: Geniet van je favoriete muziek tijdens je rit, bewaak de batterijstatus met het handige display en pas het volume naar wens aan. Je kunt zelfs je apparaten aansluiten via de ingebouwde USB-slot. 
  • Variabele Snelheid: Met de schakelaar kun je moeiteloos schakelen tussen snelheden van 9 tot 12 km per uur. Stem je snelheid af naar wens en veiligheid. 
  • Verstelbaar Zitje: De Drift Kart Deluxe is geschikt voor verschillende kleine coureurs, dankzij het verstelbare zitje voor maximaal comfort en veiligheid. Veiligheid staat altijd voorop, daarom is de kart uitgerust met een veiligheidsgordel op de verstelbare stoel. 
  • Krachtige Accu's en Motoren: Met twee krachtige 12V 7Ah accu's en twee motors die de wielen aandrijven, ben je verzekerd van veel rijplezier. 

Montage van de Drift Kart: 

De montage van onze Drift Kart Deluxe is snel en eenvoudig. In de doos vind je een deels voorgemonteerde Drift Kart met gedetailleerde instructies en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Geen ingewikkelde gereedschappen of technische kennis vereist. Binnen de kortste keren is de kart klaar om de weg op te gaan en kan er genoten worden van het driften. 
Is uw kind al klaar om te ervaren waar de Drift Kart Deluxe toe in staat is? Stap in en lekker driften!