Lamborghini Huracán Elektrische Kinderauto met Afstandsbediening - Blauw

€ 299,95

€ 259,95

Niet op voorraad

Wat vinden wij

Met gratis eigen kenteken
Ontvang bij iedere bestelling een gratis kenteken met de naam van uw kind. Deze kan je bij het afrekenen invullen bij het veld "Extra informatie".

Specificaties

Aantal personen: 1 persoon
Afmeting auto: 120 x 64 x 47 cm
Afstandsbediening: Ja
CE-keurmerk: Ja
Entertainment: Ja
Garantie: 6 maanden
Geschikt voor: Kinderen tussen 1 en 5 jaar
Kleur Kars: Blauw
Maximaal gebruikersgewicht: 30 kg
Merk auto: Lamborghini
Rijtijd: 30-60 minuten
Snelheid: 2,5 - 5 km/h
Soft start: Ja
Type banden: Rubberbanden (EVA)
Veiligheidsgordel: Ja
Verlichting: Koplampen en achterlicht
Voltage: 12V

Productomschrijving

Lamborghini Huracan Elektrische Kinderauto met Afstandsbediening - Blauw

Onze gloednieuwe Lamborghini Huracán sportversie is er! Deze elektrische kinderauto van het Italiaanse automerk Lamborghini is een prachtig sportief exemplaar. En dan hebben we het nog niet eens gehad over alle bijkomende opties! Deze elektrische kinderauto heeft een kunstlederen stoel en zorgt voor een soepele rit met de EVA rubberband. Deze luxe kinder-Lamborghini heeft de CE-markering gekregn en voldoet aan alle Europese normen voor kinderauto’s, zoals al onze producten. Deze elektrische accu-auto is geschikt voor kinderen van 1 tot 5 jaar. De elektrische Lamborghini kinderauto kan vooruit en achteruit rijden en heeft LED-lichten zowel aan de voorkant als aan de achterkant, daardoor kan zelfs in het donker getoerd worden! Ook kan jouw kindje zijn lievingsliedjes beluisteren via allerlei koppelingen voor muziek: van MP3 tot USB en de standaard muziek in het dashboard.

Highlights:

  • Soft start functie
  • Muziek via SD-kaartslot en USB-aansluiting
  • Stoel met kunstlederen bekleding
  • Werkende LED koplampen
  • Krachtige accu
  • Makkelijke montage

Veiligheid elektrische kinderauto

De accu auto voor kinderen is voorzien van een langzame startfunctie, de ‘soft-start’. Anders dan bij een echt Lambo trekt de Lamborghini Huracán kinderauto rustig op naar de ingestelde snelheid. Ideaal voor jonge kinderen, want zo kunnen ze rijden in de kinderauto op een kalme manier onder de knie te krijgen. Ook is bij deze mini Lambo aan de veiligheidsgordel gedacht, die zit er dus ook in.

Entertainment in de Lamborghini kinderauto

Deze Lamborghini Huracán kinderauto is uitgerust met een entertainmentsysteem, compleet met muziekjes. Deze kunnen je kinderen bedienen via de knoppen bij het stuur. Tevens is er een USB en SD poort om vanuit daar eigen muziek aan te sluiten, zodat jullie naar je eigen playlist kunnen luisteren.

Afstandsbediening voor de kinderauto

De kinderauto is uitgerust met een 2.4G afstandsbediening. Met deze remote control kunt u de snelheid instellen via de afstandsbediening. Ook beschikt over een slow start zodat de kinderauto langzaam op gang komt. (kinderen voelen dan geen schok bij het gas geven) U kunt de elektrische kinderauto op afstand voor en achteruit, links en rechtsom sturen. Wanneer uw kindje groot genoeg is, kan hij/zij zelf sturen en gas geven en sturen.