Lamborghini Sian Elektrische Kinderauto met Vleugeldeuren en Afstandsbediening - Wit

€ 299,95

€ 269,95

Niet op voorraad

Wat vinden wij

Met gratis eigen kenteken
Ontvang bij iedere bestelling een gratis kenteken met de naam van uw kind. Deze kan je bij het afrekenen invullen bij het veld "Extra informatie".

Specificaties

Aantal personen: 1 persoon
Afmeting auto: 108 x 62 x 40 cm
Afstandsbediening: Ja
CE-keurmerk: Ja
Entertainment: Ja
Garantie: 6 maanden
Geschikt voor: Kinderen tussen 0 en 5 jaar
Kleur: Wit
Maximaal gebruikersgewicht: 30 kg
Merk: KARS-Toys
Merk auto: Lamborghini
Rijtijd: 30-60 minuten
Snelheid: 2,5 - 5 km/h
Soft start: Ja
Type banden: Rubberbanden (EVA)
Veiligheidsgordel: Ja
Verlichting: Koplampen en achterlicht
Voltage: 12V

Productomschrijving

Lamborghini Sian Elektrische Kinderauto met Vleugeldeuren en Afstandsbediening - Wit

Onze gloednieuwe elektrische kindersportwagen is er: de Lamborghini Sian! Deze elektrische kinderauto met Lamborghini licentie ziet er net zo uit als de echte snelheidsduivel van Lamborghini. Alleen dit exemplaar heeft een topsnelheid van 5 km/u in plaats van 350 km/u. Maar we hebben het nog niet eens gehad over alle bijkomende opties van deze kinderauto op accu! Deze elektrische Lamborghini kinderauto heeft een zitting van kunstleer en rijdt comfortabel met vier EVA banden van rubber. Bovendien heeft deze Lamborghini voor kinderen een CE-certificaat en voldoet de kinderauto aan alle Europese normen, net als onze andere producten. Deze accu kinderauto is geschikt voor kinderen van 1 tot 5 jaar.
De elektrische kinderauto heeft LED-licht aan de voor- en achterkant (voor extra zichtbaarheid, ook in het donker), trekt vooruit en achteruit op in een rustige gang met soft-start. En, het leukste van alle features: jouw kindje kan naar lievelingsliedjes luisteren via de verschillende beschikbare media zoals MP3, USB en ingebouwde dashboard-radio.

Highlights:

  • Soft start voor rustig optrekken
  • Sterke 12V accu
  • USB-poort en SD-kaartslot aanwezig
  • Skai stoelbekleding
  • LED-verlichting
  • Makkelijke montage

Soft start op de elektrische kinderauto

De accu kinderauto van Lamborghini is voorzien van een soft start functie, daardoor trekt de auto langzaam op naar de geselecteerde snelheid. De wagen laat je kinderen op die manier rustig wennen aan het rijden en besturen van de kinderauto. Een tweede veilige toevoeging is de veiligheidsgordel in deze mini Lambo, daarmee zet je jouw kindje veilig vast.

Afstandsbediening voor de kinderauto

De kinderauto is uitgerust met een 2.4G afstandsbediening. Met deze remote control kunt u de snelheid instellen via de afstandsbediening. Ook beschikt over een slow start zodat de kinderauto langzaam op gang komt. (kinderen voelen dan geen schok bij het gas geven) U kunt de elektrische kinderauto op afstand voor en achteruit, links en rechtsom sturen. Wanneer uw kindje groot genoeg is, kan hij/zij zelf sturen en gas geven en sturen.