Lamborghini Urus Elektrische Kinderauto met Afstandsbediening - Groen

€ 279,95

€ 229,95

Niet op voorraad

Wat vinden wij

Met gratis eigen kenteken
Ontvang bij iedere bestelling een gratis kenteken met de naam van uw kind. Deze kan je bij het afrekenen invullen bij het veld "Extra informatie".

Specificaties

Aantal personen: 1 persoon
Afmeting auto: 105 x 65 x 52 cm
Afstandsbediening: Ja
CE-keurmerk: Ja
Entertainment: Ja
Garantie: 6 maanden
Geschikt voor: Kinderen tussen 0 en 6 jaar
Kleur: Groen
Maximaal gebruikersgewicht: 35 kg
Merk: KARS-Toys
Merk auto: Lamborghini
Rijtijd: 30-60 minuten
Snelheid: 6 km/h
Soft start: Ja
Type banden: Volledig rubber
Veiligheidsgordel: Ja
Verlichting: Koplampen en achterlicht
Voltage: 12V

Productomschrijving

Lamborghini Urus Elektrische Kinderauto met Afstandsbediening - Groen

Deze stoere SUV van Lamborghini is het enige wat jouw kind nodig heeft! Deze elektrische kinderauto biedt jouw kind ultiem comfort dankzij de EVA rubberbanden en kunstlederen stoel. Altijd als ouder al eens een Lamborghini Urus willen besturen? Dat kan, want deze elektrische kinderauto is uitgerust met een afstandsbediening. Hierdoor kunnen ouders met de afstandsbediening de auto zelf laten rijden, stoppen en links en rechts sturen. Deze elektrische kinderauto is natuurlijk ook door het kind zelf te rijden met een echt gaspedaal en een schakelpook waar voor- en achteruit geschakeld kan worden.

Highlights:

  • Soft start
  • Inclusief radio, USB en SD kaart aansluiting
  • Kunstlederen stoel
  • Werkende koplampen en achterlichten
  • Sterke accu
  • Makkelijke montage

De elektrische kinderauto

De elektrische kinderauto is voorzien van een soft start functie. Een elektrische kinderauto met soft start trekt langzaam op naar de ingestelde snelheid. Vooral voor hele jonge kinderen is dit ideaal om het rijden in een elektrische kinderauto onder de knie te krijgen. Ook is deze Lamborghini Urus voorzien van een veiligheidsgordel. Deze Lamborghini Urus is voorzien van standaard muziekjes die te bedienen zijn via het stuurwiel. Ook is er een mogelijkheid om een SD kaart of USB stick aan te sluiten zodat uw kind zijn of haar favoriete muziek kan afspelen. Het rijden over een zachte ondergrond beperkt de snelheid van de elektrische kinderauto aanzienlijk. Het is dan ook aan te raden om met de elektrische kinderauto over een verharde ondergrond te rijden. Onze elektrische kinderauto’s kunnen natuurlijk wel over gras rijden alleen gaat dit wat langzamer.

Afstandsbediening voor de kinderauto

De kinderauto is uitgerust met een 2.4G afstandsbediening. Met deze remote control kunt u de snelheid instellen via de afstandsbediening. Ook beschikt over een slow start zodat de kinderauto langzaam op gang komt. (kinderen voelen dan geen schok bij het gas geven) U kunt de elektrische kinderauto op afstand voor en achteruit, links en rechtsom sturen. Wanneer uw kindje groot genoeg is, kan hij/zij zelf sturen en gas geven en sturen.