Mercedes Benz AMG GTR Elektrische Kinderauto met Afstandsbediening - Wit

€ 209,95

€ 159,95

Op voorraad
Voor 21:00 besteld, morgen in huis

Wat vinden wij

Met gratis eigen kenteken
Ontvang bij iedere bestelling een gratis kenteken met de naam van uw kind. Deze kan je bij het afrekenen invullen bij het veld "Extra informatie".

Specificaties

Aantal personen: 1 persoon
Afmeting auto: 102 x 62 x 53 cm
Afstandsbediening: Ja
CE-keurmerk: Ja
Entertainment: Ja
Garantie: 6 maanden
Geschikt voor: Kinderen tussen 3 en 5 jaar
Kleur Kars: Wit
Maximaal gebruikersgewicht: 25 kg
Merk auto: Mercedes
Rijtijd: 30-60 minuten
Snelheid: 6 km/h
Soft start: Ja
Type banden: Volledig rubber
Veiligheidsgordel: Ja
Verlichting: Koplampen en achterlicht
Voltage: 12V

Productomschrijving

Mercedes Benz AMG GTR Elektrische Kinderauto met Afstandsbediening - Wit

Deze Mercedes elektrische kinderauto GTR AMG wit is een echte eyecatcher. Met zijn prachtige details is dit een exemplaar op schaal. Deze elektrische kinderauto is voorzien van een 2.4 Ghz afstandsbediening zodat u de auto ook kunt besturen als uw kind dit nog niet helemaal onder de knie heeft. De Mercedes elektrische kinderauto GTR AMG is digitaal, wat betekent dat de auto een slow start heeft. Een elektrische kinderauto met slow start trekt langzaam op naar de ingestelde snelheid. De snelheid kunt u instellen in drie verschillende standen van twee, vier of zes kilometer per uur. Vooral voor hele jonge kinderen is dit ideaal om het rijden in een accu auto onder de knie te krijgen.

Extra opties 

Deze elektrische kinderauto is voorzien van standaard muziekjes die te bedienen zijn via het stuurwiel. Ook is er een mogelijkheid om een SD kaart of USB stick aan te sluiten zodat uw kind zijn of haar favoriete muziek kan afspelen.

Harde of zachte ondergrond

Het rijden over een zachte ondergrond beperkt de snelheid van de elektrische kinderauto aanzienlijk. Het is dan ook aan te raden om met de accu auto’s over een verharde ondergrond te rijden. Onze elektrische kinderauto’s kunnen natuurlijk wel over gras rijden alleen gaat dit wat langzamer.