Mercedes-Benz GLC Coupé Elektrische Kinderauto met Afstandsbediening - Roze

Kleur Kars
€ 284,95

€ 209,95

Op voorraad
Voor 21:00 besteld, morgen in huis

Wat vinden wij

Met gratis eigen kenteken
Ontvang bij iedere bestelling een gratis kenteken met de naam van uw kind. Deze kan je bij het afrekenen invullen bij het veld "Extra informatie".

Specificaties

Aantal personen: 1 persoon
Afmeting auto: 105 x 68 x 50 cm
Afstandsbediening: Ja
CE-keurmerk: Ja
Entertainment: Ja
Garantie: 6 maanden
Geschikt voor: Kinderen tussen 3 en 6 jaar
Kleur Kars: Roze
Maximaal gebruikersgewicht: 35 kg
Merk auto: Mercedes
Rijtijd: 30-60 minuten
Snelheid: 6 km/h
Soft start: Ja
Type banden: Volledig rubber
Veiligheidsgordel: Ja
Verlichting: Koplampen en achterlicht
Voltage: 12V

Productomschrijving

Mercedes-Benz Coupe Elektrische Kinderauto met Afstandsbediening - Roze

De Mercedes GLC is een echte eyecatcher. Deze elektrische kinderauto heeft een maximale snelheid van 3 tot 6 km/uur en kan zowel voor- als achteruit rijden. Door de sterke 12V accu zullen de kinderen urenlang plezier hebben van deze coole auto.

Highlights:

  • Werkende koplampen en achterlichten
  • 2-deurs
  • Veiligheidsgordel
  • Sterke accu
  • Makkelijke montage

Entertainment in de elektrische kinderauto

De kinderen zullen zich nooit vervelen in deze elektrische kinderauto, want het is mogelijk om muziek te luisteren via een MP3-speler, USB ingang en via een SD-kaart ingang.

Populair model elektrische kinderauto

Deze toffe Mercedes GLC 63 S coupé kinderauto is een van de populairste modellen. Het is een replica van het bekende coupe model van Mercedes-Benz. Alle details zijn nauwkeurig nagemaakt en deze miniatuur Mercedes voor kinderen is super speelgoed. Voorzien van echte koplampen, achterverlichting en een comfortabel kuipstoeltje lijkt het net een echte Mercedes. De elektrische accu auto is in ieder geval net zo luxe. En wie houdt er niet van een road trip afspeellijstje tijdens het rondcruisen?

Sportieve Mercedes-Benz elektrische kinderauto

Met hun 12V oplaadbare accu en elektromotor snellen de Mercedes kinderauto’s naar een topspeed van 6 kilometer per uur. Het aangename slow-start systeem zorgt ervoor dat de elektrische kinderauto rustig optrekt naar de gewenste snelheid. Op vlakke, harde ondergronden rijden de Mercedes kinderauto’s het rapst, maar ook over zachte ondergrond kunnen ze wel rijden (dat gaat alleen wat langzamer). De meegeleverde afstandsbediening staat je toe om de controle over te nemen wanneer je denkt dat dat nodig is. Laat je je kinderen er zelf in rijden? Zelfs dan kun je overschakelen op jouw controle met de afstandsbediening. Deze Mercedes GLC 63 S elektrische kinderauto ziet er sportief en snel uit!