Vespa Primavera Elektrische Kinderscooter - Blauw

Kleur Kars
€ 194,95

€ 149,95

Op voorraad
Voor 21:00 besteld, morgen in huis

Wat vinden wij

Met gratis eigen kenteken
Ontvang bij iedere bestelling een gratis kenteken met de naam van uw kind. Deze kan je bij het afrekenen invullen bij het veld "Extra informatie".

Specificaties

Aantal personen: 1 persoon
Claxon: Ja
Geschikt voor: Kinderen tussen 3 en 5 jaar
Kleur Kars: Blauw
MP3-aansluiting: Ja
Maximaal gebruikersgewicht: 30 kg
Merk scooter: Vespa
Rijtijd: 30-45 minuten
Snelheid: 4 km/h
Type banden: Kunststof banden met rubberen loopvlak
Type rem: Elektrische rem (bij loslaten gaspedaal)
Versnelling: Voor- en Achteruit
Voltage: 12V

Productomschrijving

Vespa Primavera Elektrische Kinderscooter - Blauw

Bent u op zoek naar een leuke elektrische scooter voor uw kind? Wellicht is deze Vespa op accu dan iets voor uw kind! Deze Vespa is speciaal ontworpen voor kinderen van 3 t/m 6 jaar oud en beweegt zich voort door middel van een gaspedaal. Geen zorgen, onze Vespa’s hebben zijwieltjes. Deze elektrische kinder Vespa Primavera op accu is zeer sterk, voorzien van een lederen zitting en rijdt op kunstof wielen.

Opties op de Vespa Primavera

De kinderscooter van Vespa wordt geleverd met een aan/uit knop en met een mp3 radio installatie. De Vespa Primavera maakt ook geluiden bij het starten van de scooter. Net echt! De kinderscooters zijn voorzien van led koplampen, achterlichten, verlicht dashboard en een opbergruimte onder de zitting.

Elektrische kinderscooter techniek en aandrijving

Deze Vespa Primavera elektrische kinderscooter beschikt over een 12V 4.5AH accu en heeft 2 motoren (aan beide kanten van het achterwiel een 12V motor). Daardoor is deze elektrische kinder scooter ook geschikt om te rijden op diverse ondergronden. De kinder Vespa scooter kan dus maximaal 4 km/uur.

Met deze elektrische kinderscooter over zachte of harde ondergrond rijden

Het rijden over een harde ondergrond geeft minder weerstand dan rijden over een zachte ondergrond, want dat beperkt de snelheid van de elektrische accu scooter behoorlijk. Wij raden dan ook aan om met de vespa elektrische kinderscooter over een verharde ondergrond te rijden. Onze elektrische kinderscooters kunnen natuurlijk wel over gras, zandpaden en zelfs grindpaden rijden alleen gaat dit wat langzamer, waardoor de accu sneller leeg is en dus de rijtijd korter wordt.

Belangrijke informatie

Deze Vespa elektrische kinderscooter is voor 70% gemonteerd. Binnen 30 minuten heb je de kinderscooter in elkaar gezet. Wanneer je de kinderscooter voor het eerst oplaad, dienen de accu's minimaal 5 uur opgeladen te worden.